Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au încercat să treacă frontiera cu acte false. Doi moldoveni, cercetaţi penal

Publicat:

Doi moldoveni care dețineau asupra lor acte cu semne vadite de falsificare, au fost identificati de politistii de frontiera la punctul de trecere Sculeni. In acest sens, au fost intocmite procese verbale privind uz de fals in actele oficiale, iar barbații risca cercetare penala.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un ucrainean, prins cu trei acte false la frontiera Sculeni: Ce a declarat polițiștilor

07:35, 23.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un cetațean al Ucrainei in legatura cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a fost consemnat in punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Crește migrația ucrainienilor peste Prut. Polițiștii moldoveni au capturat doua filiere intr-o singura zi

21:00, 16.04.2024 - Migrația ucrainienilor prin Republica Moldova catre Romania și celelalte țari europene a devenit un fenomen infracțional in continua creștere, intr-o singura zi, marți, 16 aprilie, Poliția de Frontiera din Republica Moldova anunțand capturarea membrilor a doua filiere de trafic de migranți. Polițiștii…

A incercat sa mituiasca o polițista de frontiera cu 20 de euro ca sa treaca vama fara Carte Verde: Barbatul, denunțat

12:00, 10.04.2024 - Un cetațean strain a incercat sa corupa o polițista de frontiera, oferind o suma de bani, pentru ca ultima sa ii faciliteze autorizarea trecerii frontierei de stat, in lipsa asigurarii obligatorie de raspundere auto externa Carte Verde, pentru ansamblul rutier condus.

S-au pornit la drum cu acte false, dar n-au ajuns departe

11:06, 20.03.2024 - Angajații Poliției de Frontiera au descoperit in flux trei calatori care dețineau documente cu indici de falsificare, noteaza Noi.md. Incidentele au fost consemnate in punctele de trecere a frontierei Sculeni și Aeroportul Internațional Chișinau, documentați fiind doi conaționali in virsta de 20 și…

(video) Un cetațean strain a incercat sa mituiasca o politista de frontiera: Cum a reacționat omul legii

20:05, 19.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa mituiasca o polițista de frontiera, pentru a-i facilita ieșirea din Republica Moldova cu un ansamblu rutier, fara sa dețina toate actele necesare. Cazul a avut loc ieri, la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Patru moldoveni prinși cu acte false la vama: Unul dintre ei și-a cumparat online un pașaport roman cu 800 de euro

15:21, 11.03.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza patru moldoveni care dețineau asupra sa acte cu indici de falsificare. Cazurile au fost consemnate in weekend-ul precedent in punctul de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

13 cetațeni turci au incercat sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria. Doi ucraineni arestați preventiv pentru calauzirea lor

12:25, 24.02.2024 - Politistii de frontiera satmareni au depistat 13 cetateni din Turcia care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria, pentru a ajunge in Germania, cu sprijinul a doi cetațeni ucraineni. Cei doi cetațeni ucraineni cu rol de calauze, cercetați pentru trafic de migranți, au fost arestați…

18.990 de migranți au incercat sa treaca ilegal frontiera Romaniei, in 2023 VIDEO

11:06, 28.01.2024 - Migrația a fost un subiect important discutat in cadrul Consiliului JAI din 25 ianuarie de la Bruxelles, alaturi de combaterea traficului de droguri și a crimei organizate, iar MAI a transmis cifrele fenomenului așa cum au fost ele expuse de ministrul Catalin Predoiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?