Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au cheltuit o avere să se tuneze și împart același bărbat! Cum arată surorile gemene, dar și cum decurg partidele de amor între cei 3

Publicat:

Doua surori s-au decis sa se tuneze din cap și pana in picioare și sunt identice acum! Unde mai punem la socoteala faptul ca acestea sunt gemene...rezultatul a fost unul așa cum și l-au dorit! Cu toate acestea, șocant nu este faptul ca cele 2 au cheltuit aproape 200.000 de euro pe operații estetice, ci faptul ca au ajuns...sa imparta același barbat!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Escrocherie pusa la cale de falsi brokeri. Unui barbat din Neamt i-a disparut din cont o mica avere

13:30, 19.04.2024 - Naivitatea unei persoane din municipiul Roman, judetul Neamt, a fost speculata prompt de escroci, pagubitul ramanand fara o suma destul de consistenta. Politistii incearca sa-i identifice pe autori.

Doua surori gemene de la Școala Teodor Murașanu Turda au obținut cel mai mare punctaj pe județ la un concurs internațional de matematica!

13:50, 21.03.2024 - O competiție puternica de nivel internațional a adus pentru doua eleve de la Școala Gimnaziala Teodor Murașanu Turda rezultate excelente. Surorile gemene Vancea Rebecca Ana și Vancea Sara Elena au caștigat pe baza rezultatelor excelente obținute la Concursul Internațional Lumina Math o tabara de vara.…

Știrile Antena Stars. Cat de mulți bani a cheltuit Dorian Popa sa viziteze Statele Unite ale Americii! A scos o avere din buzunar: ”Toate activitațile...” / VIDEO

18:05, 15.03.2024 - Ultimele zile au fost un vis implinit pentru Dorian Popa, caci dupa mulți ani in care doar și-a dorit, de aceasta data a reușit sa ajunga in Statele Unite ale Americii. Pentru ca este o destinație foarte dorita de mulți romani, vloggerul a dezvaluit cat de mulți bani a platit pentru aceasta vacanța.

Partidele au cheltuit in 2023 mai mulți bani decat au primit. Au platit cel mai mult pe presa și propaganda.

13:30, 07.02.2024 - In 2023, cheltuielile partidelor au depașit vizibil veniturile, diferența fiind acoperita cu economii din anii precedenți. Cea mai mare parte din bani au fost platiți pentru presa și propaganda.

Timp de șapte ani o tanara s-a dat drept barbat pentru a pacali o femeie sa ii dea bani. A strans o mica avere

12:15, 07.02.2024 - O femeie a fost arestata preventiv pentru inșelaciune. Aceasta este acuzata ca s-ar fi dat drept barbat și a convins o alta femeie sa ii trimita, timp de șapte ani, diferite sume de bani.

Barbat din Olt, arestat pentru ca a incendiat casa mamei sale. Cearta pe avere ar fi dus la gestul extrem

11:20, 30.01.2024 - Un barbat din Olt a fost reținut și ulterior arestat pentru ca a incendiat casa in care locuia mama sa. Totul ar fi pornit de la o cearta pe avere, iar barbatul, suparat ca nu-i revine lui imobilul, ar fi ales sa-l distruga


Ce parere ai despre aceasta stire?