Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Attyla Marcu, o altă viață pierdută pe drumurile Aradului, la doar 33 de ani. Mergea la serviciu…

Publicat:

era un tanar plin de viața, mereu vesel, cum spun apropiații sai. S-a trezit in aceasta dimineața și urma rutina zilei, sa mearga... The post , o alta viața pierduta pe drumurile Aradului, la doar 33 de ani. Mergea la serviciu… appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSIHOLOGUL DE SERVICIU: Cand viața nu te provoaca, fa-o chiar tu

11:30, 22.04.2024 - Cand viața nu te provoaca, fa-o chiar tu. Da, gasește-ți provocarile care sa te ajute sa crești. Taria mentala este esențiala pentru a face fața provocarilor și obstacolelor vieții, precum și pentru a-ți atinge obiectivele pe termen lung. Toata lumea eșueaza sub o forma sau alta la un moment dat in…

Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

11:15, 20.04.2024 - Ne-am pus aceasta intrebare pe nepusa masa vazand agitația nascuta din nimic a politicienilor urbei. Și a celor care se cred sau se propun politicieni.... The post Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

No man’s land. Curajul de a te plimba pe centrul Aradului

12:10, 09.04.2024 - Asta e țara nimanui, orașul nimanui, locul nimanui. No man’s land. Senzația aceasta o ai, mai tot timpul, cand decizi sa mergi pe jos prin... The post No man’s land. Curajul de a te plimba pe centrul Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Casa din Șiria, cuprinsa de flacari. O femeie de 93 ani și-a pierdut viața

23:05, 27.03.2024 - ISU informeaza ca miercuri seara, in jurul orei 22:00, au fost trimise doua echipaje de la Arad pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa... The post Casa din Șiria, cuprinsa de flacari. O femeie de 93 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica?

07:40, 15.03.2024 - Bagatorul de seama și șugubațul nr 1 al Aradului – vorbesc de Arpi Nistor, desigur – mi-a trezit o amintire atunci cand, legat de ”vizita”... The post Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Presa centrala: Gheorghe Falca, pe lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare

16:15, 13.03.2024 - A fost facuta cunoscuta lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare. Pe lista se regasește și europarlamentuarul Gheorghe Falca, fost primar al Aradului. Sefa Reprezentanței... The post Presa centrala: Gheorghe Falca, pe lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare…

Mesaje de 8 martie pentru mame, soții, iubite sau colege de serviciu. Cele mai frumoase urari pentru femeile din viața noastra

22:10, 07.03.2024 - Mesaje de 8 martie pentru mame, soții, iubite sau colege de serviciu. Cele mai frumoase urari pentru femeile din viața noastra Mesaje de 8 martie pentru mame, soții, iubite sau colege de serviciu. Indiferent la cine ne gandim in aceasta zi, nu trebuie sa ratam momentul de a trimite un mesaj celor mai…

Cad elemente din cornisa cladirii de langa Palatul Copiilor

16:15, 30.01.2024 - Atenție la ornamente și alte elemente care cad din cladiri in centrul Aradului! Deși cateva dintre cladirile istorice au fost renovate in ultimii ani, mai... The post Cad elemente din cornisa cladirii de langa Palatul Copiilor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?