Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atletul câmpinean Marius Vasile - locul 4 în proba de aruncarea greutății, la Balcaniada under 20. La opt centimetri de podium...

Publicat:

Prima competiție internaționala cu participare campineana din anul 2021 a fost Balcaniada de atletism pentru sportivi sub 20 de ani, care a avut loc sambata, 13 februarie, la Sofia, in capitala Bulgariei. Campina a fost reprezentata de (antrenor ), sportiv legitimat la CSS ”” și participant in proba de aruncarea greutații. 

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Performanțe bune pentru doi copii campineni la Naționalele de atletism sub 14 ani

19:15, 30.03.2024 - In acest week-end, la București, are loc etapa finala a Campionatului Național de atletism in sala pentru sportivi sub 14 ani, la start aflandu-se și doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Clasari in apropierea podiumului pentru atleții campineni in ultima zi a Naționalelor sub 18 ani

21:06, 17.03.2024 - Dupa ce in prima zi a Campionatului Național de Atletism in sala pentru sportivi sub 18 ani, CSS ”Constantin Istrati” Campina a obținut un titlu național, prin  Eduard Unguroaica, la triplusalt , duminica, in cea de-a doua și ultima zi a competiției, atleții campineni au obținut doar clasari in apropierea…

In 2023, Bulgaria a produs mai multa munitie decat restul Europei, susține ministrul Economiei de la Sofia

11:20, 09.03.2024 - In anul 2023, productia de munitie a Bulgariei a depasit-o pe cea a restului Europei, a transmis ministrul bulgar al Economiei si Industriei, Bogdan Bogdanov, in cadrul unei reuniuni a Comisiei parlamentare pentru politica economica.

Veteranul Viorel Savu, campion național la aruncarea greutații

09:05, 03.03.2024 - In ziua in care Antofița Mocanu a caștigat pentru al doilea an consecutiv proba de aruncarea greutații la categoria feminin peste 40 ani, la Campionatul Național de Atletism Masters (pentru veterani), CSS ”Constantin Istrati” a mai obținut o medalie de aur prin Viorel Savu, categoria peste 60 ani, tot…

Clasare pe podium pentru atletismul campinean la Naționalele de seniori și tineret

22:15, 18.02.2024 - Sambata și duminica, la București a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru seniori și tineret, la care au participat și doi sportivi, ambii legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club condus de profesor Mihaela Marin.

Aur pentru RM: Dmitriana Bezede a urcat pe prima poziție la proba aruncarea greutații la Campionatul Balcanic din Turcia

10:40, 11.02.2024 - Sportiva Dimitriana Bezede a cucerit medalia de aur in cadrul Campionatului Balcanic, seniori, organizat in Turcia. Cu un rezultat de 17 m 86 cm, polițista de frontiera a urcat pe prima poziție in clasamentul final la proba aruncarea greutații.

Eduard Unguroaica, medalie de bronz la seniori, in proba de triplusalt, in Cupa Romaniei

19:55, 28.01.2024 - La finalul acestei saptamani, la București, in sala ”Lia Manoliu” a avut loc ediția 2024 a Cupei Romaniei la atletism, seniori. Pe listele de start s-au aflat și cațiva sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de profesor Mihaela Marin.

Doua clasari pe podium pentru atletismul campinean la prima competiție oficiala a anului 2024

22:16, 21.01.2024 - In week-end, la București, a avut loc prima etapa a Campionatului Național pentru seniori, tineret și sportivi sub 20 ani, echivalentul juniorilor I. CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu mai mulți sportivi la aceasta competiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?