Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenţionări de călătorie: Furtuni şi precipitaţii abundente, în Croaţia şi Italia

Publicat:

(MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc in Croatia ca, pentru miercuri, au fost emise avertizari cod portocaliu si cod galben pentru multe regiuni. De asemenea, potrivit MAE, mai multe regiuni din zona de centru-nord a Italiei se vor confrunta cu fenomene meteorologice intense, sub forma de ploi si furtuni.

Citeste articolul mai departe pe someseanul.ro…  

Sursa articol: someseanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

Cum poate calatori mai ieftin in Europa o familie cu copii

17:06, 08.03.2024 - Cand o familie cu copii iși dorește sa faca o vacanța in strainatate sau chiar o excursie de cateva zile in alta țara, primul lucru pe care il ia in calcul este bugetul, iar mulți se gandesc ca o astfel de calatorie presupune costuri ridicate. Așa s-a gandit și Poppy, o britanica din Warrington, proprietara…

Zalaul, gazda Adunarii Generale a Rețelei Regionale de Tineret

14:40, 06.03.2024 - Adunarea Regiunilor Europene, in colaborare cu Consiliul Județean Salaj, organizeaza, la Zalau, in perioada 14-17 martie, Adunarea Generala a Rețelei Regionale de Tineret. Tineri din Albania, Belgia, Norvegia, Austria, Franta, Irlanda, Spania, Romania și Italia, alaturi de reprezentanți ai administrațiilor…

Croatia, noua campioana mondiala dupa finala cu Italia; Romania merge la JO

18:05, 17.02.2024 - Nationala Croatiei este noua campioana mondiala la polo, dupa ce a invins sambata, la Doha, in urma aruncarilor de departajare, reprezentativa Italiei, scor 14-13. Echipa Romaniei s-a clasat pe locul 10, dar va merge la JO de la Paris gratie retragerii Africii de Sud, potrivit news.ro Tot sambata,…

Greve in Franța și Finlanda. MAE a emis atenționari de calatorie

10:40, 31.01.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat miercuri ca fermierii francezi care protesteaza continua sa blocheze caile de acces spre Paris, iar situația ar putea ramane așa pe perioada nedeterminata. De asemenea, in Finlanda, joi și vineri va avea loc o greva in mai multe sectoare ale economiei.

Posibile intarzieri la zboruri sau curse anulate: MAE, atenționare de calatorie pentru romanii care merg in Italia

13:10, 04.01.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Italia, ca, la data de 8 ianuarie 2024, vor fi organizate greve la nivel național ale personalului aeroportuar.

Atenționare de calatorie pentru romani, in Italia: greva in transportul aerian

11:36, 04.01.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Italia, ca, la data de 8 ianuarie 2024, vor fi organizate greve la nivel național ale personalului aeroportuar.

MAE, alerta de calatorie in Suedia din cauza condițiilor meteo: cod portocaliu de vant și ninsori

18:30, 03.01.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) aduce la cunoștința cetațenilor romani se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Regatul Suediei ca autoritațile locale au emis un cod portocaliu de vant și ninsori in sudul regiunii Kalmar, pentru regiunea Blekinge și in nord-estul regiunii Skane.


Ce parere ai despre aceasta stire?