Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenție, lugojeni! Presiune redusă, la alimentarea cu apă

Publicat:

Conducerea societații „Meridian 22”, operatorul serviciului public de alimentare cu apa și canalizare in municipiul Lugoj, anunța ca reduce presiunea la uzinele de apa, pe timpul nopților.

„In urmatoarele zile, incepand cu data de astazi, 23.09.2019, doar in timpul nopților, intre orele 12 P.M. – 05 A.M., se reduce presiunea la uzinele de apa, in vederea acumularii a unei cantitați suplimentare de apa. Aceasta situație este generata de nuvelul scazut al raului Timiș (seceta prelungita). Va vom ține la curent cu evoluția acestei situații.  va mulțumim pentru ințelegere!”,…

Citeste articolul mai departe pe lugojexpres.ro…  

Sursa articol: lugojexpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

Alin Nica a fost dat afara de la conducerea PNL Timiș: „M-au sacrificat pentru PSD”

18:15, 26.03.2024 - Conducerea PNL a votat, marți, inlaturarea lui Alin Nica din fruntea PNL Timiș, dupa ce acesta a criticat public conducerea partidului pentru alianța cu PSD la alegerile locale și a amenințat chiar ca pleaca la alt partid. Inlaturarea din funcție a fost propusa de Lucian Bode, secretar general al PNL.

Alin Nica ar putea fi schimbat de la conducerea organizației PNL Timiș. Liberalul a criticat alianța cu PSD

16:40, 25.03.2024 - Alin Nica ar putea fi schimbat din funcția de președinte al PNL Timiș, o decizie urmand a fi luata marți, cand a fost convocat Biroul Politic Național al PNL. Nica nu este de acord cu o candidatura comuna cu PSD la nivelul județului.

Atenție! Se oprește furnizarea apei in mai multe cartiere din Lugoj

20:15, 22.02.2024 - Societatea „Meridian 22”, care administreaza serviciile de alimentare cu apa și canalizare in Lugoj, va efectua vineri, 23 februarie, lucrari de mentenanța la Uzina de apa nr. 2, de pe strada Timișorii. Din aceasta cauza, intre orele 8:30 – 12:30 se va intrerupe furnizarea…

Simplificarea serviciilor publice, prin lansarea platformei Florești Digital. Primarul Bogdan Pivariu: „Reduce timpul de așteptare al cetațenilor și ofera acces facil la serviciile publice”.

16:56, 21.02.2024 - In comuna Florești a fost lansata platforma „Florești Digital”, prin care cetațenii pot plati taxe și impozite online, dar și depune documente pentru diverse activitați. Digitalizarea serviciilor publice va facilita interacțiunea dintre floreșteni și administrația publica locala.

Centrul Infotrafic: Atentie, soferi! Este semnalata ceata pe mai multe drumuri nationale

08:31, 22.01.2024 - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaca, la aceasta ora, nu sunt semnalate autostrazi sau drumuri nationale cu circulatia oprita ca urmare a conditiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier. Este semnalata ceata care scade vizibilitatea in trafic sub 200 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?