Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenție la vreme! Aproape toată țara intră sub COD PORTOCALIU. ANM: vijelii puternice și grindină. Ce au mai anunțat meteorologii

Publicat:

Veștile venite de la meteorologi nu sunt deloc bune avand in vedere faptul ca s-a emis o avertizare COD PORTOCALIU de vreme severa, alerta ce va intra in vigoare joi la pranz și va cuprinde mare parte din țara. Au fost transmise, de altfel, mai multe mesaje de avertizare. In primul rand, Administrația Naționala de […] The post Atenție la vreme! Aproape toata țara intra sub COD PORTOCALIU. ANM: vijelii puternice și grindina. Ce au mai anunțat meteorologii first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Avertizare meteo de ploi torențiale și vijelii in aproape jumatate de țara. Harta zonelor aflate sub cod galben

11:05, 17.04.2024 - Meteorologii anunța ca, pana joi dupa-amiaza, vor fi averse, descarcari electrice, izolat grindina și vijelii in zona de sud-est, iar vremea se va raci in toata țara. Totodata, la altitudini de peste 1.500 m vor fi precipitații sub forma de lapovița și ninsoare. Administrația Naționala de Meteorologie…

Meteorologii au emis o avertizare in București: ploi torențiale, descarcari electrice și vijelii

10:15, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru București, de miercuri pana joi seara. Se anunța vreme instabila și racire semnificativa, conform Mediafax.

Avertizare de vreme rea la munte! Cod galben de ploi, vant, vijelii și grindina in zona montana a Damboviței

13:45, 16.04.2024 - Avertizare de vreme rea in zona montana a județului Dambovița. Meteorologii au emis o atenționare Cod galben, valabila 24 de ore, in intervalul marți, 16 aprilie, ora 15.00 – miercuri, 17 aprilie, ora 15.00. Astfel, in zona de munte a județului nostru vor fi perioade de instabilitate atmosferica accentuata.…

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Toata Romania, sub avertizare de cod galben și cod portocaliu de vant puternic și vijelii

21:50, 01.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de vant si vijelii, care vor afecta, incepand de luni seara, treptat, intreaga tara. Astfel, pentru intervalul 1 aprilie, ora 20:00 – 2 aprilie, ora 8:00, a fost publicata o atentionare Cod galben potrivit…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?