Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atentate dejucate în Germania - Extremiștii de dreapta plănuiau adevărate masacre

Publicat:

Doisprezece membri ai unei grupari de extrema dreapta din Germania planuiau sa atace moschei, politicieni si azilanti, potrivit presei locale citate de BBC, noteaza news.ro.

Cei 12, arestati vineri, apartin gruparii Der harte Kern (nucleul dur, n.r.). Un alt barbat despre care se crede ca face parte din grup a reusit sa scape si este dat in urmarire.

Patru dintre barbati, toti de nationalitate germana, au fost arestati sub suspiciunea de a fi format Der harte Kern. Ceilalti opt sunt suspectati ca au sprijinit gruparea cu bani si arme.

Barbatii s-ar fi intalnit prin platforma…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Carnajul de la Moscova: cei 4 presupuși atacatori au fost arestați preventiv

06:25, 25.03.2024 - Cei patru presupusi atacatori care au comis atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall din Moscova, soldat cu 137 de morti, au fost arestați preventiv pentru doua luni, relateaza AFP, conform News.ro. Decizia a fost luata de un tribunal din capitala rusa. Cei patru barbati sunt acuzati de…

Șase romani, arestati dupa ce au furat o tona de masline in Spania

17:05, 22.02.2024 - Sase romani au fost arestati in Spania dupa ce au furat o tona de masline. Barbatii, cu varste cuprinse intre 21 si 54 de ani, sunt banuiti ca au comis doua furturi in plantatii diferite. Trei dintre ei au fost prinsi de autoritati miercuri, la scurt timp dupa ce au furat 450 kg de masline. In urma…

Germania ia o serie de masuri pentru combaterea extremismului de dreapta

01:35, 14.02.2024 - Mulți germani au ieșit recent in strada pentru a protesta fața de extremismul de dreapta, potrivit euractiv.ro. Nancy Faeser a prezentat 13 masuri impotriva extremismului de dreapta și a știrilor false. Unele dintre ele nu sunt noi, observa Spiegel Online. ​ Ministra de interne, Nancy Faeser, vrea sa…

Jumatate dintre barbații arestați preventiv in 16 ianuarie pentru trafic de droguri sunt acum in arest la domiciliu

15:00, 08.02.2024 - Cinci din cei zece barbați arestați preventiv in 16 ianuarie – pentru trafic de droguri – in urma a 56 de percheziții domiciliare efectuate in... The post Jumatate dintre barbații arestați preventiv in 16 ianuarie pentru trafic de droguri sunt acum in arest la domiciliu appeared first on Special Arad…

Premiera in Germania. Curtea Constituționala ar putea bloca finanțarea publica a partidului de extrema dreapta AfD

16:56, 23.01.2024 - Germania poate intrerupe finanțarea publica a partidului radical de dreapta Die Heimat, a declarat marți Curtea Constituționala, intr-o decizie istorica care a starnit o dezbatere privind posibilitatea de a lua o masura similara impotriva partidului naționalist AfD, conform Reuters.

Germania fierbe. Cum incearca sa profite extremiștii de dreapta de pe urma protestelor fermierilor

16:35, 15.01.2024 - Grupurile de extrema dreapta germane incearca sa profite politic de pe urma protestelor fermierilor germani nemulțumiți de reducerea unor subvenții, participand la blocaje și incercand sa creasca temperatura in condițiile in care coaliția de guvernare se confrunta cu presiune bugetara.

BBC: Extrema dreapta vrea sa declanșeze o revoluție in Germania, profitand de protestele fermierilor

15:15, 15.01.2024 - Gruparile de extrema dreapta din Germania discuta despre rasturnarea guvernului, profitand de furia fermierilor care protesteaza planurile Berlinului de eliminare a subvențiilor agricole, potrivit BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?