Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ateliere de horticultură și silvicultură, organizate în grădina verticală din centrul Timișoarei

Publicat:

Facultatea de Inginerie și Tehnologii Aplicate Timișoara va organiza in perioada urmatoare, alaturi de Ordinul Arhitecților din Romania, mai multe ateliere in gradina verticala amplasata in Piața Victoriei.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evenimente expoziționale organizate de Uniunea Artiștilor Plastici din Romania (15 – 21 aprilie)

10:20, 15.04.2024 - Uniunea Artiștilor Plastici din Romania face noi propuneri ale evenimentelor expoziționale care se vor debuta in saptamana 15 – 21 aprilie 2024. Luni, 15 aprilie au loc trei evenimente: La Galeriile de Arta ”Ion Andreescu” din Buzau (Bd. Nicolae Balcescu, nr.39), in perioada 15-28 aprilie, va avea loc…

Inovația ce poate revoluționa chirurgia oculara. Program de vedere artificiala, creat de o studenta din Romania

23:50, 02.04.2024 - Larisa Bianca Ionica, o studenta la Facultatea de Inginerie din Galați, a conceput un soft ce permite efectuarea de operații oculare extrem de precise. Programul va fi instalat pe un robot hidraulic, care va efectua operații oculare extrem de precise, cu o marja de eroare foarte mica.

Softul special creat de un tanar din Romania. Estimeaza cu precizie daunele provocate de razboi cladirilor

22:21, 21.03.2024 - Ionuț Razvan Mihai, un student la Facultatea de Inginerie din Galați, a dezvoltat un program prin intermediul caruia pot fi evaluate rapid și precis distrugerile suferite de imobile in timpul unui conflict armat, dar ofera și o estimare a costurilor pentru refacerea sau reconstrucția acestora

Mircea Radu revine pe micul ecran. Ce emisiune prezinta la Metropola TV

15:35, 09.03.2024 - Mircea Radu se intoarce cu forțe proaspete și povești de viața spectaculoase, la Metropola TV. Prezentatorul TV este gazda emisiunii „Noi, romanii” și abia așteapta sa dezvaluie poveștile impresionante de viața ale romanilor.Așa cum Nicolae Grigorescu picta pentru ca nu putea altfel, tot așa și emisiunea…

Plantele din pepiniera care a stat aproape noua luni in centrul Timișoarei ajung in patru locuri din oraș

14:35, 05.03.2024 - Plantele care au facut parte din cadrul instalației „Pepiniera. 1306 plante pentru Timișoara” vor ajunge in patru zone din Timișoara: langa Școala Gimnaziala nr. 2, langa Gradina de Vara Capitol, pe strada Gheorghe Lazar și langa Școala Gimnaziala nr. 7.

Conf. univ. dr. ing. Dan Traian Ionescu, despre Delta din Carpați: „Cineva va trebui sa gandeasca business-ul de promovare in turism!”

11:15, 27.02.2024 - Delta din Carpați are un potențial turistic imens. Problema este ca nimeni nu este interesat sa promoveze aceasta minune naturala pe care o are Brașovul. Conf. univ. dr. ing. Dan Traian Ionescu, de la Facultatea de Silvicultura, a abordat acest subiect la emisiunea „Culisele zilei cu Sebastian Dan”.…

“Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florarie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri

11:10, 27.02.2024 - “Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florarie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri. Timișoara avea o singura florarie in zona centrala, in Piața Operei, la numarul 1a.

Timișoara ramane centrul evenimentelor culturale și in 2024  

12:06, 01.02.2024 - Dupa o perioada impresionanta de patru luni, cea mai mare expoziție dedicata operelor lui Constantin Brancuși din ultimii 50 de ani din Romania și-a primit ultimii vizitatori duminica, marcand un moment de excepție in peisajul cultural al Timișoarei.


Ce parere ai despre aceasta stire?