Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac dur la adresa lui Gino Iorgulescu! Familia victimei lui Mario cere demisia preşedintelui LPF: "Nu a ştiut să-şi conducă propriul fiu"

Publicat:

Rudele victimei lui , , sunt sfasiate de durere si vor dreptate pentru tanarul de 24 de ani. Banii nu sunt o optiune, iar unchiul lui a izbucnit cand a auzit propunerea lui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marian Morar: Parcul Central – simbolul neputinței administrative. E nevoie de schimbare! Și o vom face, impreuna!

21:10, 28.03.2024 - Parcul Central din Campia Turzii a devenit simbolul neputinței administrației locale PNL. Nu doar pentru ca este fix in inima orașului și am vazut cu toții cum s-a distrus un simbol al acestui oraș, iar acum se chinuie sa ”dreaga” lucrurile inaintea alegerilor. Ci și pentru ca proiectul ne arata gandirea…

Irinel Columbeanu spune ce a facut cu darul de 50.000 de euro strans la nunta cu Monica Gabor: „Binele se face in liniște”

16:45, 27.03.2024 - Irinel Columbeanu face noi dezvaluiri despre nunta cu Monica Gabor, eveniment care a avut loc in 2006. Deși fosta soție nu mai vorbește deloc cu el, fostul om de afaceri nu poate uita cele mai deosebite clipe traite alaturi de aceasta. Din anul 2006 pana in 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au…

Familia studentei de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, noi declarații sfașietoare: „De la varsta asta atat de chinuita...”. Prietena ei cea mai buna era verișoara lui Mirel Dragomir

14:11, 25.03.2024 - Familia și apropiații o plang pe Andreea, tanara ucisa de iubit cu 30 de lovituri de cuțit, in Timișoara. Astazi, familia a mers sa ridice trupul neinsuflețit al studentei de la Medicina, pentru a o inmormanta creștinește acasa, in Padeș, județul Gorj. Rudele nu iși pot reveni din șoc.

Medvedev, orbit de furie dupa discursul lui Biden: jigniri greu de reprodus la adresa președintelui american

15:55, 08.03.2024 - Dmitri Medvedev, un acolit al lui Vladimir Putin, a apelat la arhicunoscutele sale distorsionari de situații și jigniri pentru a-și exprima furia fața de discursul despre Starea Uniunii susținut de Joe Biden in fața Congresului SUA.

Traian Basescu, ironii la adresa lui Nicolae Ciuca: 'Lui sa ii dați sa conduca un batalion militar nu o țara'

21:36, 05.03.2024 - Traian Basescu, fostul președinte al Romaniei, nu are incredere in cei doi posibil candidați la alegerile prezidențiale din acest an, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca. ”Nici Ciolacu și nici Ciuca nu sunt calificați sa fie președintele Romaniei dar nici eu nu am fost. Daca aș fi șef de partid eu nu…

Antrenorul din Superliga a rabufnit la adresa propriilor suporteri: „Nu-mi aduc aminte sa fi vazut meciuri de Liga Campionilor aici”

17:30, 10.02.2024 - Poli Iași și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, in runda cu numarul 25 din Superliga. Leo Grozavu a avut un schimb de replici cu suporterii care i-au cerut demisia.  Poli Iași și FC Voluntari n-au oferit cel mai atractiv meci. Fanii prezenți pe stadion și-au pierdut rabdarea in final și i-au cerut demisia…

Doliu in familia lui Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF a decedat 

17:05, 05.02.2024 - Problemele par sa nu se mai termine pentru familia Iorgulescu. Președintele LPF trece prin momente cumplite dupa ce și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viața lui Gino Iorgulescu s-a stins din viața.

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  


Ce parere ai despre aceasta stire?