Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac cu rachete asupra unei baze militare americane din Irak

Publicat:

Un atac cu rachete a vizat, miercuri seara, o baza militara americana din Irak, anunta Comandamentul regional al armatei SUA, citat de cotidianul .

Zece rachete au lovit o baza din apropiere de Bagdad în care sunt stationati militari americani, potrivit Comandamentului regional al armatei SUA.

Atacul a vizat baza militara Taji, fara însa a se solda cu victime ori cu daune materiale semnificative.

Atacul nu a fost revendicat, dar Administratia de la Washington considera ca este opera unor grupuri militare proiraniene.

Acesta este al 22-lea atac din…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Administratia militara din Niger a anuntat debutul cooperarii militare cu Rusia

20:26, 12.04.2024 - In Africa de Vest exista ingrijorari privind posibila declansare a unui razboi prin interpusi, in conditiile in care junta din Niger a anuntat debutul cooperarii sale militare cu Rusia, relateaza BBC citat de Rador Radio Romania.

SUA in alerta maxima: se așteapta la un atac regional care sa vizeze activele israeliene sau americane din regiune

07:05, 06.04.2024 - SUA se afla in alerta maxima si se pregatesc activ pentru un atac „semnificativ” din partea Iranului saptamana viitoare, care sa vizeze activele israeliene sau americane din regiune, ca raspuns la atacul israelian de luni, de la Damasc, care a ucis comandanti iranieni de rang inalt, a declarat pentru…

Zelenski, dupa atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de aparare aeriana

22:05, 25.03.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a solicitat partenerilor occidentali sa doneze mai multe sisteme de aparare aeriana. Solicitarea a fost facuta luni, dupa atacul cu rachete care a vizat orașul Kiev. Cel puțin cinci persoane au fost ranite.

Vizita ambasadorului Romaniei in statele americane Washington și Oregon. Intalniri cu comunitațile de romani

16:35, 21.03.2024 - Turneul “50 States, One Community” a continuat, in perioada 14-19 martie 2024, cu vizita ambasadorului Romaniei, Andrei Muraru, in statele Washington și Oregon. In statul Washington, ambasadorul a cunoscut comunitațile de romani reunite in jurul bisericilor ortodoxe “Sfinții Parinți Ioachim și Ana”,…

Analist de informații al armatei SUA, acuzat ca a vandut secrete militare americane in beneficiul Chinei

20:00, 10.03.2024 - Un militar american și analist de informații a fost arestat saptamana trecuta sub acuzația ca a vandut catre China documente militare sensibile legate de apararea SUA a Taiwanului, precum și informații despre arme și sisteme de aparare antiracheta, relateaza CBS News.

Americanii avertizeaza (degeaba) Israelul ca marea operațiune militara din sudul Fașiei Gaza poate provoca un „dezastru”

10:00, 09.02.2024 - Mesajul de forța al Americii catre Israel nu mai impresioneaza pe nimeni, pare doar o formula politicoasa prin care Administrația de la Washington vrea sa dovedeasca lumii ca, totuși, face ceva pentru a limita dezastrul umanitar din Gaza.

LIVE TEXT - Razboi in Israel: Statele Unite nu vor sprijini operatiunile militare ale Israelului in Rafah

03:35, 09.02.2024 - Casa Alba a declarat joi ca nu va sprijini niciun plan al Israelului pentru operatiuni militare majore la Rafah si a declarat ca secretarul de stat Antony Blinken a exprimat clar preocuparile SUA cu privire la astfel de operatiuni, relateaza Reuters, transmite Agerpres.STIRIPESURSE.RO va prezinta mai…

Mai multe baze militare americane au fost atacate

12:55, 25.01.2024 - Mișcarea șiita ”Rezistența Islamica din Irak” a anunțat atacuri asupra a trei baze militare ale Statelor Unite din Irak și Siria, a anunțat IRNA. Atacul asupra unei baze militare americane de linga aeroportul din Erbil a fost un raspuns la loviturile aeriene americane asupra bazelor Hashd al-Shaabi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?