Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului a LUAT FOC după recomandările MCV: 'România devine securocrație'

Publicat:

Membrii Asociației Judecatorilor pentru (AJADO) spun ca raportul MCV are, printre recomandarile pentru autoritați, transformarea Romaniei din „democrație” in „securocrație”, in care serviciile de informații ar trebui sa supravegheze și mai robust cetațenii.

„Raportul MCV privind Romania, publicat de pe 22 octombrie 2019, dovedește, o data in plus, atat subiectivismul și prejudecațile experților europeni, cat și disprețul acestora pentru respectarea drepturilor fundamentale ale romanilor de catre instituțiile de represiune ale statului roman.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Transparența, fapte și cifre care confirma siguranța sectorului avicol

17:00, 24.04.2024 - Carnea de pui și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori! Rezultatele celor 2721 de probe analizate prelevate din carne de pasare și 481 probe prelevate din oua de consum, analizate pentru hormoni și alte reziduuri, date publicitații prin Raportul EFSA din data de 26 februarie 2024, reconfirma…

Deputat Cristina Burciu: Strategia privind dezvoltarea rurala a Romaniei, un obiectiv primordial al statului

16:00, 23.04.2024 - Comisia Europeana a publicat un document concludent referitor la rezultatele aplicarii viziunii rurale pe termen lung a Uniunii Europene, care intereseaza in mod direct Romania, avand in vedere ponderea importanta a populației din mediul rural din țara noastra. Raportul se inscrie in dinamizarea rolului…

Carnea și ouale sunt sigure la consum!

11:55, 19.04.2024 - Carnea de pui si ouale din Romania sunt fara riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) atesta ca producatorii romani respecta cu strictete legislatia in vigoare, sustin reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari…

Comisia Europeana, raport anual privind Schengen

17:26, 16.04.2024 - Mai mult de jumatate de miliard de calatori au vizitat spatiul Schengen in 2023, atingandu-se 92% din nivelurile anterioare pandemiei, din 2019, ceea ce a contribuit in mod semnificativ la economia Uniunii Europene, indica raportul anual privind starea spatiului Schengen publicat marti de Comisia Europeana.…

CE: Romania se confrunta in continuare cu vulnerabilitati ­legate de conturile finantelor publice si ale balantei externe

00:10, 27.03.2024 - Romania se confrunta in continuare cu vulnerabilitati legate de conturile finantelor publice si ale balantei externe, avertizeaza Comisia Europeana, care a publicat analize aprofundate pentru sase state membre, cu scopul de a evalua dezechilibrele macroeconomice in contextul semestrului european. Potrivit…

”Romania educata”, dar nu acum! Comisia Europeana da de pamant cu invațamantul din țara noastra

17:20, 06.03.2024 - Performanțele elevilor din Romania sunt printre cele mai slabe din Uniunea Europeana, potrivit unui raport facut public de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica a Comisiei Europene. ”Romania educata” pare ca a ramas la stadiul de slogan electoral, iar drept dovada sta ultimul raport venit…

Elevii romani de clasa a opta au incredere mai mare in institutiile europene decat in cele nationale, arata un studiu realizat la nivel european

17:40, 22.02.2024 - Raportul european al studiului International Civic and Citizenship Education Study 2022, bazat pe date din 18 tari, inclusiv Romania, a fost publicat joi de Asociatia Internationala pentru Evaluarea Performantelor Educationale, iar concluziile privind Romania au fost publicate de Ministerul Educatiei.…

Critici de neconstituționalitate a operațiunii juridice “de comasare”  

10:46, 05.02.2024 - Av. Liviu Draganescu In conformitate cu dispozițiile art.1 alin. (3) din Legea 33/2007 privind organizarea și desfașurarea alegerilor pentru Parlamentul European, modificata și republicata: ”mandatul membrilor din Romania in Parlamentul European este de cinci ani”. Legea anterior menționata statueaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?