Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata rusă acuză Londra de implicare în exploziile de la gazoductele Nord Stream 1 şi 2

Publicat:

Armata rusa acuza sambata Londra de implicare in exploziile care au cauzat scurgeri de gaze naturale, in septembrie, din gazoductele 1 si 2, in , construite cu scopul de a transporta gaze naturale rusesti in (UE) prin Germania, relateaza AFP. "Reprezentanti ai unei unitati a Marinei britanice au participat la planificarea, la furnizarea si la punerea in aplicare a actului terorist din , la 26 septembrie, cu scopul de a aduce atingere gazoductelor 1 si 2", acuza intr-o postare pe rus al Apararii.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania crede ca Rusia ar fi responsabila de intreuperile GPS din Marea Baltica

19:40, 04.04.2024 - Este „foarte probabil” ca in spatele unor serii de perturbari care afecteaza navigația GPS in regiunea baltica sa fie Rusia, a declarat joi Ministerul german al Apararii, indicand exclava Kaliningrad ca sursa a problemei, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

Nord Stream AG da in judecata companiile asiguratoare in legatura cu exploziile la gazoductele sale

09:16, 13.03.2024 - Nord Stream AG cere peste 400 milioane euro asiguratorilor sai in urma exploziilor survenite in 2022, care au distrus gazoductele din Marea Baltica destinate sa transporte gaz din Rusia spre Germania.

Danemarca renunța la ancheta privind exploziile gazoductului Nord Stream: „Nu exista suficiente motive”

14:26, 27.02.2024 - Danemarca a renunțat la ancheta privind exploziile produse in 2022 la gazoductele Nord Stream care transporta gaze rusești catre Germania, a anunțat luni poliția, devenind a doua națiune care face acest lucru dupa ce Suedia și-a inchis propria ancheta.

Cinci perspective ale barbaților romani fața de armata și razboi

08:10, 10.02.2024 - Aparent, avalanșa de declarații și opinii ale mai multor demnitari și ofițeri din Uniunea Europeana, referitoare la pregatirile pentru razboi, nu este intamplatoare. Totuși, nu mi-e clar care sunt cauzele acestei avalanșe care, la prima „lectura”, nu face decat sa bage spaima in populație. Poate Rusia…

Suedia intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile de la conductele Nord Stream

17:15, 06.02.2024 - Autoritatile suedeze intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile care au scos din functiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in 2022, scrie marti presa germana, preluata de Reuters.

Exploziile la gazoductele Nord Stream – lovitura de teatru

16:45, 06.02.2024 - Anchetatorii suedeze intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile care au scos din functiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in 2022, scrie marti presa germana preluata de Reuters. Ziarele Suddeutsche Zeitung si Die Zeit si radioteleviziunile NDR si WDR afirma ca procurorul care conduce…

Suedia urmeaza sa inchida ancheta privind exploziile de la gazoductele Nord Stream (presa)

16:35, 06.02.2024 - Autoritațile judiciare suedeze au de gand sa inchida ancheta in ce privește exploziile care au scos din funcțiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica, in 2022, relateaza, marți, presa germana, conform Reuters.

28 de miliarde de euro: la atat se ridica sprijinul militar trimis Ucrainei de catre UE pana in prezent. Cinci lideri europeni cer deschis „dublarea eforturilor”

21:05, 31.01.2024 - Uniunea Europeana a trimis pana in prezent Kievului ajutoare militare in valoare de 28 de miliarde de euro și a angajat inca aproximativ 21,2 miliarde de euro pentru acest an, potrivit unui document intern elaborat de Comisia Europeana și de corpul diplomatic al UE, consultat de Politico."Se așteapta…


Ce parere ai despre aceasta stire?