Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armă găsită la un pacient internat la Spitalul din Botoşani

Publicat:

Un pacient in varsta de 70 de ani, internat la , avea o arma la el. Pistolul neletal a fost gasit intr-un dulap in salonul unde barbatul era internat. Arma a fost ridicata de catre politisti, iar barbatului i-a fost anulat permisul de port arma pentru doi ani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea cutremuratoare a Alinei. Fata a fost scoasa dintr-un azil, gasita legata in altul și apoi uitata de șapte luni intr-un spital

07:05, 09.04.2024 - Statul roman devine complice, prin ignoranța, la traumele produse oamenilor chinuiți in azilele groazei din Mureș. Pare incredibil, dar autoritațile nu știu nimic despre soarta unei fete salvate vara trecuta, la izbucnirea scandalului. A fost dusa intr-un alt centru, in Ialomița, unde a fost gasita…

L-ATI VAZUT? Pacient (cu probleme neuropsihice) internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța!

07:00, 01.03.2024 - Ieri seara - 29 februarie, in jurul orei 22.00, polițiștii din Buzau au fost sesizați prin apel 112 ca un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța.

Șeful Pentagonului, criticat dur in Congresul SUA pentru ca s-a internat in secret

20:56, 29.02.2024 - Membrii Congresului SUA l-au criticat dur, joi, pe secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, pentru ca nu a informat Casa Alba ca a fost spitalizat pentru complicatii cauzate de un tratament impotriva cancerului la inceputul acestui an, relateaza AFP si EFE, potrivit Agerpres. 

Un barbat internat la Spitalul ”Dr. Victor Babes” cu malarie a murit

15:10, 06.02.2024 - Reprezentantii Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale ”Dr. Victor Babes” afirma ca un barbat internat la Terapie Intensiva cu malarie a murit. Totodata, in ultimele 24 de ore la unitatea medicala au mai ajuns doi pacienti cu aceasta boala, si ei fiind infectati in urma calatoriei in Zanzibar.…

Arma furata din casa fostului ofițer SRI, gasita in lacul Pantelimon. Descoperirea facuta de scafandri

15:15, 31.01.2024 - O descoperire remarcabila a fost facuta in lacul Pantelimon din Capitala, ridicand un val de mister intr-un caz de spargere a unei locuințe. Pistolul furat din casa unui fost ofițer SRI a fost gasit de scafandri in urma unor cautari meticuloase.

Traian Basescu, internat in spital. Fostul președinte al Romaniei sufera de viroza pulmonara

08:55, 28.01.2024 - Traian Basescu are probleme de sanatate. El a fost internat in spital, la secția Boli Infecțioase, dupa ce medicii au stabilit ca sufera de viroza pulmonara. Fostul președinte al Romaniei a mers la spital vineri seara, dupa ce s-a simțit rau.

Spada de bronz gasita la Stana ascunde mai multe secrete

17:00, 17.01.2024 - La inceputul anului trecut a fost descoperita, cu detectorul de metale, o spada de bronz intr-o padure din zona localitații salajene Stana. Din pacate, spada a fost extrasa din locul descoperirii de catre o persoana fizica, ceea ce a facut ca cercetatorii Muzeului Județean de Istorie și Arta Zalau sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?