Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Argint și bronz pentru atletismul câmpinean la finala Campionatului Național de Juniori I

Publicat:

In zilele de 22 și 23 februarie, la București, in sala "" are loc finala Campionatului Național de Atletism in Sala pentru Juniori I. In prima zi a intrecerilor, mai mulți sportivi de la CSS "" Campina (profesor coordonator - ) s-au aliniat la start, doi dintre ei obținand medalii.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Performanțe bune pentru doi copii campineni la Naționalele de atletism sub 14 ani

19:15, 30.03.2024 - In acest week-end, la București, are loc etapa finala a Campionatului Național de atletism in sala pentru sportivi sub 14 ani, la start aflandu-se și doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Atletismul campinean, o noua generație, noi medalii. Viitorul suna bine!

15:05, 23.03.2024 - La Bacau, in sala de atletism care poarta numele marii campioane Doina Melinte, are loc in acest week-end etapa finala a Campionatului Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Campina a aliniat sub conducerea Mihaelei Marin o noua generație de copii talentați,…

Eduard Unguroaica (CSS ”Constantin Istrati” Campina), campion național la triplusalt, categoria sub 18 ani

18:56, 16.03.2024 - In acest week-end, la București au loc finalele Campionatului Național de Atletism in sala sub 18 ani. In prima zi a concursului, CSS ”Constantin Istrati” Campina a fost prezent cu trei sportivi, cea mai buna performanța fiind reușita de Eduard Unguroaica, in proba de triplusalt, care a caștigat titlul…

Argint pentru Eduard Unguroaica, la saritura in lungime, in etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

16:20, 25.02.2024 - Dupa o prima zi cu patru clasari pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Campina , duminica, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții campineni fiind inscriși in alte cateva probe.

Clasare pe podium pentru atletismul campinean la Naționalele de seniori și tineret

22:15, 18.02.2024 - Sambata și duminica, la București a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru seniori și tineret, la care au participat și doi sportivi, ambii legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club condus de profesor Mihaela Marin.

Patricia Mocanu, de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, a caștigat prima etapa a Campionatului Național de Atletism, sub 18 ani, la triplusalt

19:45, 04.02.2024 - La București a avut loc in acest week-end prima etapa a Campionatului Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani. Au participat cu rezultate bune și foarte bune mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Eduard Unguroaica, medalie de bronz la seniori, in proba de triplusalt, in Cupa Romaniei

19:55, 28.01.2024 - La finalul acestei saptamani, la București, in sala ”Lia Manoliu” a avut loc ediția 2024 a Cupei Romaniei la atletism, seniori. Pe listele de start s-au aflat și cațiva sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de profesor Mihaela Marin.

Doua clasari pe podium pentru atletismul campinean la prima competiție oficiala a anului 2024

22:16, 21.01.2024 - In week-end, la București, a avut loc prima etapa a Campionatului Național pentru seniori, tineret și sportivi sub 20 ani, echivalentul juniorilor I. CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu mai mulți sportivi la aceasta competiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?