Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Are întreg viitorul în față și luptă eroic pentru fiecare clipă. Alexandru are nevoie de ajutor!

Publicat:

&"Cel mai frumos cadou pe care ți-l poate da viața este sa devii parinte. Am primit și noi acest minunat cadou. Avem un copil plin de viata și mereu cu zâmbetul pe buze, Alexandru. Dar tot viața îți da și cea mai urâta lovitura. Afli ca la vârsta de 4 ani este diagnosticat cu cea mai urâta boala din lume: tumoare cerebrala (astrocitom pilocitic grad 1)&", marturisește tatal lui Alexandru, .

Operat în 2016 de catre prof. dr. , viața frageda a lui Alexandru avea sa ia o turnura dramatica în 2019. Problema sa…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla cheama toate Cybertruck-urile in service deoarece exista o problema care poate pune in pericol viața șoferilor

14:50, 19.04.2024 - Tesla a chemat in service toate cele 3.878 de Cybertruck-uri pe care le-a livrat pana in prezent, din cauza unei probleme in care pedala de accelerație poate ramane blocata, punand șoferii in pericol de accident. Rechemarea pune punct unei saptamani tumultuoase pentru Tesla. Compania a concediat mai…

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.

Studenții din Cluj invața sa acorde prim-ajutor. Manevrele care pot salva viața unui om pana la sosirea medicilor.

13:35, 06.03.2024 - Studenții din Cluj-Napoca vor invața manevre de resuscitare in cadrul unei campanii de prim-ajutor. Primul ajutor reprezinta una dintre cele mai importante masuri aplicate in cazul unei urgențe pe care oricine ar trebui sa le cunoasca, inclusiv tinerii.

In lupta pentru viața,  o fetița de numai doi ani, din Potlogi, are mare nevoie de ajutor!

06:50, 22.02.2024 - Caz medical cutremurator la Potlogi, unde Anais, o fetița de aproape 2 ani și jumatate, a trecut prin incercari greu de   suportat chiar și pentru un adult: interminabile investigații medicale, chimioterapie, radioterapie și o intervenție chirurgicala majora pentru eliminarea unei tumori maligne de…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Un barbat a primit cadou de la mama lui o broasca „urata” din ceramica. Ce „secret” uriaș ascundea obiectul. Omul a ramas masca

16:55, 08.02.2024 - In urma cu ceva timp, un barbat a primit de la mama lui drept cadou o broasca din ceramica. Nu mica a fost surpriza omului atunci cand a descoperit ce „secret” ascunde obiectul. Viața lui s-a schimbat radical.

2 februarie 1600: Mihai Viteazul a cerut ajutor, de la Alba Iulia, Papei Clement al VIII-lea. Limbajul mieros și pretențiile Papei

07:01, 02.02.2024 - 2 februarie 1600: Mihai Viteazul a cerut ajutor, de la Alba Iulia, Papei Clement al VIII-lea. Limbajul mieros și pretențiile Papei 2 februarie 1600: Mihai Viteazul a cerut ajutor, de la Alba Iulia, Papei Clement al VIII-lea. Mihai a solicitat bani pentru ca armata sa sa reziste in lupta impotriva otomanilor.…

Dan Ciotoi, diagnostic crunt! Artistul a fost operat atat in decembrie, cat și in ianuarie: „Mi-a salvat viața in ultima clipa”

16:46, 31.01.2024 - Artistul Dan Ciotoi trece printr-o perioada extrem de dificila din cauza problemelor de sanatate. Medicii i-au pus un diagnosit teribil și l-au operat in luna decembrie de urgența. Luna urmatoare este nevoit sa se opereze din nou. Iata ce marturisiti a facut artistul.


Ce parere ai despre aceasta stire?