Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aplicația Zoom, folosită și de școlile din România, supusă unor verificări în SUA

Publicat:

​Aplicația de videoconferința Zoom, utilizata și în România de catre elevi și profesori pentru a ține cursurile online, pe perioada închiderii școlilor, a intrat în atenția procurorilor americani, preocupați confidenșialitatea datelor.

Citește mai departe și comenteaza pe StartupCafe.ro....

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joburi in IT: Compania-mama a Mega Image angajeaza 250 de specialiști in tehnologie, pentru un hub tech, la București

19:00, 24.04.2024 - Compania-mama a lanțurilor de supermarketuri Mega Image și Profi din Romania, Ahold Delhaize, anunța, miercuri, intr-un comunicat transmis StartupCafe.ro, lansarea unui hub de tehnologie in București, pentru care „iși propune sa atraga peste 250 de specialiști in domeniul tehnologic”.

Star Matinal. Ramona Gabor a facut terapie in Romania! Sora Monicai Gabor, supusa unor ritualuri / VIDEO

11:40, 01.04.2024 - Ramona Gabor traiește o viața de vis in Dubai, dar se pare ca acest lucru nu a fost suficient pentru ea, pentru a fi fericita. Sora Monicai Gabor a facut terapie, iar Romania a fost locul unde și-a gasit liniștea! Iata la ce ritualuri a fost supusa!

Ce masuri sunt recomandate in școlile și liceele din Romania. S-a instituit stare de alerta epidemiologica din cauza gripei

11:05, 02.02.2024 - Mai multe masuri sunt recomandate in școlile și liceele din Romania, dar mai ales in spitale. S-a instituit stare de alerta epidemiologica din cauza gripei. Iata ce trebuie sa știe romanii!

Școala din Romania cu piscina, lift și incalzire in pardoseala. Copiii se duc de drag la cursuri

16:05, 30.01.2024 - Este o excepție in peisajul școlar din Romania, care inca are lipsuri mari in sistemul educațional, pornind de la infrastructura. Școlile din mediul rural se bazeaza și acum pe wc-ul din fundul curții, iar abandonul școlar nu ne mai mira in localitațile respective.

Lecția care nu se preda in școlile de șoferi din Romania. Titi Aur, explicatii despre "regula fermoarului"

22:10, 29.01.2024 - Conducerea defensiva este esențiala in traficul din Romania. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a oferit explicatii despre "regula fermoarului" - lecția care nu se preda in școlile de șoferi din Romania.

Anunț important pentru utilizatorii Waze! O funcție folosita de șoferi ar putea fi interzisa

12:10, 27.01.2024 - Anunț important pentru șoferii din Romania și nu numai! Toți utilizatorii Waze trebuie sa știe! O funcție foarte folosita in trafic ar putea fi interzisa. Institutul Belgian pentru Siguranța Rutiera, Vias, a facut propunerea.

#podcast de Vrancea 18 Prof. Tiberiu Dima: Copiii celor care ne conduc sa invețe in școlile din Romania

00:10, 26.01.2024 - Proiectul jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de #Vrancea – continua cu episodul 18, invitat fiind profesorul de fizica Tiberiu Dima, director adjunct al Școlii Gimnaziale „Ion Basgan” din Focșani. Fiu al reputatului profesor de limba și literatura romana, Petrache Dima, fost director…


Ce parere ai despre aceasta stire?