Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

APC: Una din trei mărci de brânză Feta cu denumire de origine protejată conţine clorură de calciu

Publicat:

Una din trei marci de branza Feta cu denumire de origine protejata (DOP) contine clorura de calciu, unul dintre cele mai folosite cheaguri chimice, avertizeaza reprezentantii (APC). Totodata, reprezentantii APC mentioneaza ca marcile de branza , Taverna si President contin clorura de calciu. "Numai la cinci din cele zece marci de branza Feta se mentioneaza pe eticheta umiditatea maxima (continutul de apa din produs) care este de maximum 56%. La opt din cele zece marci de branza Feta cantitatea de lapte de oaie folosita la fabricarea acestui tip de branza este…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Ce contine branza de post, de fapt. Mihaela Bilic: Are 10 ingrediente! Sorbatatul de potasiu – cel mai periculos

16:15, 20.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic, despre branza vegetala. Specialista spune ca obiceiul de a inlocui produsul derivat din lactate cu alternativa vegetala este o greșeala. Are in compoziția sa 10 ingrediente, dintre care sorbatatul de potasiu este cel mai periculos. E orice, numai sanatos nu, a concluzionat…

Diferența dintre o branza naturala și una care conține chimicale. Un producator ardelean explica: „Ne punem semne de intrebare”

10:50, 15.03.2024 - Consumatorul roman este puțin atent la alimentele pe care le consuma, arata ultimele studii. In cazul branzeturilor, spre exemplu, nu multi stiu cum sa le aleaga pe cele care nu contin chimicale sau lapte praf. Exista insa cateva metode prin care putem identifica daca branza este naturala sau nu, eliminand…

Cafeaua decofeinizata ar putea fi interzisa pentru ca conține clorura de metilen care produce cancer

07:00, 14.03.2024 - Legiuitorii din California incearca sa impuna interzicerea cafelei decofeinizate sau sa oblige companiile sa-și schimbe rețetele pentru a elimina o substanța legata de cancer. Majoritatea cafelelor decofeinizate sunt realizate cu clorura de metilen, gasita și in diluantul de vopsea, care este folosit…

Descopera autenticitatea: Scrumbia de Dunare afumata, produs cu denumire de origine protejata

14:45, 13.03.2024 - Pe pagina de socializare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului a aparut o postare recenta referitoare la scrumbia de Dunare Afumata produs cu denumire de origine protejata.Romania are 13 produse de indicatie geografica protejata IGP recunoscute la nivel european. Indicatiile geografice…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana, preferata milioanelor de romani

22:10, 20.02.2024 - Cu o istorie bogata și radacini adanci in cultura romaneasca, mamaliga cu branza și smantana este unul dintre cele mai indragite feluri de mancare. Pregatit din faina de porumb fiarta in apa cu sare și servit alaturi de branza, telemea sau urda, cu smantana, acest preparat simplu și delicios a fost…

il cumparam din supermarketuri, și este mult mai periculos decat zaharul

09:50, 06.02.2024 - Exista un produs pe care ar trebui sa-l scoți imediat din alimentație. Medicul Wasim Nazer spune ca acționeaza ca un catalizator pentru cancer. Cercetarile efectuate de oamenii de știința arata ca persoanele risca sa se imbolnaveasca mult mai repede, scrie dcmedical.ro. Oamenii de știința trag un semnal…

Racul, un produs dietetic unic: conține multe proteine și foarte puține grasimi, Omega-3, calciu, iod, vitaminele E și B

09:30, 05.02.2024 - O delicatesa aproape uitata in bucataria romaneasca, racul local reincepe sa iși faca apariția mai ales pe piețele pentru export, pentru ca micile ferme de raci pot fi afaceri profitabile, susținute și cu fonduri europene.


Ce parere ai despre aceasta stire?