Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important pentru cetățenii cu dublă cetățenie

Publicat:

Conform unui proiect de act normativ elaborat de din Romania, cetațenii care nu fac dovada ca locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificarile facute de polițiști, ramin fara acte de identitate. Totodata, se interzice inscrierea la aceeași adresa a mai mult de 10 persoane, daca intre acestea nu exista legaturi de rudenie, scrie national.ro. Potrivit MAI

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

„Schengen”: Minorii nu scapa de controale la ieșire din țara!

17:05, 19.03.2024 - Desi mai sunt doar 12 zile pana cand Romania va intra aerian și maritim in Schengen, nu toti cetatenii romanii vor putea calatori fara a fi controlati la frontiera dupa 31 martie 2023. Concret, Ministerul Afacerilor Interne a publicat un proiect de Ordonanța de Urgența care modifica parte din legislatia…

Vis implinit pentru romanii din Spania: in curand vor putea avea dubla cetațenie. Ce le-au transmis liderii PNL

10:50, 16.03.2024 - Este un demers inițiat de liderul PNL in timpul mandatului de prim-ministru. Spania mai are asemenea acorduri doar cu Portugalia și Franța.”Acordul privind dubla cetațenie le va permite celor peste un milion de romani din Spania sa obțina cetațenia spaniola fara a renunța la cea romana, așa cum cere…

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Modificari la pasapoarte: Se schimba regulile de livrare a documentelor prin curier

09:35, 11.03.2024 - Reguli noi la pasapoarte : Livrarea documentelor prin curier se poate face la orice adresa. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a pus in consultare publica un proiect prin care se dorește modificarea regulilor de livrare a pașapoartelor prin curier . Noul proiect de hotarare al MAI , exclude limitarea…

Ciuca, anunț important pentru romanii din Spania: Incepand din acest an pot avea dubla cetatenie

19:45, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.

Anunț important pentru pescarii din Romania! Noi reguli

10:45, 13.02.2024 - Pescarii din Romania sunt in centrul atenției cu o serie de noi reguli ce urmeaza sa fie implementate in ceea ce privește practicarea pescuitului in Delta Dunarii. Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a facut public un anunț crucial referitor la schimbarile semnificative.


Ce parere ai despre aceasta stire?