Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț de vremea rea de la ANM! Cod portocaliu de furtună pentru mai multe localități din țară

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie a emis in aceasta dupa-amiaza mai multe coduri portocalii și galbene valabile pentru mai multe județe din Romania. In aceste zone se vor semnala fenomene extreme precum grindina și vijelii! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Cod portocaliu in Romania, de marți dimineața. Meteorologii ANM au anunțat județele in pericol

10:55, 01.04.2024 - Dupa un weekend și o prima zi de aprilie cu temperaturi specifice lunilor de vara, vremea ne va aduce noi surprize. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis cod portocaliu in Romania, valabil de marți dimineața. Ce zone vor fi afectate de alerta meteorologilor ANM. Cum va fi…

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Anunț ANM. Va ninge in Romania! Vreme neobișnuita la sfarșit de martie

13:15, 23.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important. Va ninge in Romania. Vremea va fi una neobișnuita pentru sfarșitul lunii martie. Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Anunț ANM de ultima ora! Vremea se racește din nou in Romania

19:35, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca se racește vremea in Romania! Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Anunț ANM! Vremea se incalzește in Romania. Termometrele vor inregistra temperaturi de primavara

10:01, 29.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Vremea se incalzește in Romania. Temperaturile vor inregistra temperaturi de primavara. Condițiile meteo la care trebuie sa ne așteptam in perioada urmatoare.

Anunț ANM. Romania va fi lovita de furtuna Jocelyn! Vremea se va schimba radical

14:35, 24.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Romania va fi lovita de furtuna Jocelyn. Vremea se va schimba radical in perioada urmatoare. Condițiile meteo la care trebuie sa ne așteptam.


Ce parere ai despre aceasta stire?