Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANUNȚ de ultim moment de la meteorologi! FENOMENE EXTREME în România, în perioada următoare. Care sunt zonele vizate

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie a lansat mai multe avertizari de tip nowcasting, valabile in mai multe județe din țara. In perioada imediat urmatoare se vor semnala descarcari electrice, averse și intensificari ale vantului.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Anunț ANM de ultim moment! Cod Galben de ceata densa si vizibilitate redusa in 15 județe din Romania. Care sunt zonele vizate

08:10, 29.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de ceata pentru 15 judete din Romania. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate

10:45, 04.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! A fost emis un cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol in mai multe regiuni ale țarii. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.

Ultima ora - Meteorologii au emis cod galben de viscol in Romania: zonele vizate (harta)

10:26, 24.01.2024 - Meteorologii au emis cod galben de viscol in Romania: zonele vizate (harta)Administrația Naționala de Meteorologie a emis cod galben de viscol in mai multe zone din țara.„Ora : 10:00. Intervalul : 24 ianuarie, ora 18 – 26 ianuarie, ora 10; Zonele afectate: la munte, indeosebi la altitudini…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in orele urmatoare. Care sunt zonele vizate

11:05, 16.01.2024 - Administația Naționala de Meteorologie a facut recent un anunț de ultim moment! A fost emis un cod galben de vand puternic. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Fenomene extreme in Romania de azi și pana pe 5 ianuarie. ANM a dat alerta de ultim moment

12:06, 03.01.2024 - Anul 2024 vine la pachet in primele zile cu fenomene extreme, anunța Administrația Naționala de Meteorologie. Cum va fi vremea de astazi pana pe data de 5 ianuarie, aflați in randurile urmatoare. Avertizare ANM de fenomene extreme Incepand cu ziua de astazi și pana pe data de 5 ianuarie, ANM anunța…


Ce parere ai despre aceasta stire?