Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţ de ultim moment: alertă de vreme severă în vestul ţării!

Publicat:

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o alerta de vreme severa in zona de vest a tarii. The post Anunt de ultim moment: alerta de vreme severa in vestul tarii! appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Anunț ANM de ultim moment! Meteorologii au emis cod galben de furtuni puternice și descarcari electrice

21:45, 06.03.2024 - In aceasta seara, cu puțin timp in urma, meteorologii au emis un cod galben de furtuni puternice și descarcari electrice. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de fenomene meteo periculoase. Care sunt zonele afectate 

08:41, 16.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase valabila pentru mai multe zone ale țarii. 

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in 27 de județe. Ninsori, vant și ploi in Romania

10:46, 12.02.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo cod galben de vreme rea. Potrivit meteorologilor, aceste atenționari vizeaza 27 de județe din țara.

Cand ajunge noul ciclon polar in Romania. ANM a dat alerta de ultim moment, vremea se schimba brusc in toata țara

17:00, 11.02.2024 - Dupa zilele insorite, cu maxime specifice lunilor de primavara, vremea se va schimba radical in Romania. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. Cand ajunge noul ciclon polar in Romania. Vremea se schimba brusc in Romania Specialiștii de la Administrația…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic. 24 de județe din Romania, afectate de avertismentul meteorologilor

09:10, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic in Romania. 24 de județe din țara noastra sunt afectate de avertismentul facut de meteorologi. Iata cum va fi vremea in aceasta zi de duminica, pe data de 11 februarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?