Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM. Vremea 11 septembrie 2022. Ce temperaturi se vor înregistra mâine

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de maine, 11 septembrie 2022. Cum va fi vremea la munte, la mare, dar și in București. Iata ce temperaturi se vor inregistra maine in Romania!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț ANM. Va ninge in Romania! Vreme neobișnuita la sfarșit de martie

13:15, 23.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important. Va ninge in Romania. Vremea va fi una neobișnuita pentru sfarșitul lunii martie. Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Anunț ANM de ultima ora! Vremea se racește din nou in Romania

19:35, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca se racește vremea in Romania! Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Temperaturi mai mari decat cele normale in București. Meteorologii au emis prognoza speciala pentru Capitala

13:11, 12.02.2024 - Vremea se va mentine semnificativ mai calda decat normal in Capitala, pana miercuri dimineata, cu temperaturi maxime in jurul valorii de 16 grade, conform prognozei speciale pentru Bucuresti, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Anunț de ultima ora al ANM! Se incalzește vremea in Romania. De cand vom avea temperaturi peste 10 grade: ”Vorbim deja de valori de 14-15 grade”

17:45, 29.01.2024 - Anunț important al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunțat ca vremea se va schimba radical in țara noastra. Mai exact, de la temperaturi cu minus, vom trece la vreme de primavara.

Anunț ANM! Vremea se incalzește in Romania. Termometrele vor inregistra temperaturi de primavara

10:01, 29.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Vremea se incalzește in Romania. Temperaturile vor inregistra temperaturi de primavara. Condițiile meteo la care trebuie sa ne așteptam in perioada urmatoare.

Schimbari semnificative in vremea din Romania: Temperaturi ridicate și variații in precipitații pana la finalul lui februarie

09:45, 26.01.2024 - Schimbari semnificative in vremea din Romania: Temperaturi ridicate și variații in precipitații pana la finalul lui februarie Schimbari semnificative in vremea din Romania: Temperaturi ridicate și variații in precipitații pana la finalul lui februarie Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a…


Ce parere ai despre aceasta stire?