Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM! S-a schimbat prognoza! Meteorologii au spus cum va fi vremea de 1 decembrie

Publicat:

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru ziua de 1 decembrie. Ce temperaturi se vor inregistra in ziua Naționala a Romaniei, dar și cum va fi vremea in fiecare parte a țarii noastre.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea in minivacanța de Paște. Prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai

09:45, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai. Iata cum va fi vremea in minivacanța de Paște.

Temperaturile o iau razna in weekend. Meteorologii au schimbat prognoza. Ce se intampla cu vremea

08:55, 12.04.2024 - Vremea se schimba radical in acest weekend. Meteorologii au anunțat ca temperaturile cresc alarmant și vor atinge valori mult prea mari pentru aceasta perioada. Vom avea parte de zile caniculare in luna mai, cu temperaturi care vor depași chiar și 30 de grade Celsius. Temperaturi de vara in luna aprilie…

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Prognoza meteo pentru București: ploi și temperaturi mai scazute cu zece grade

23:25, 24.03.2024 - Vremea se schimba in urmatoarele ore in București, iar temperaturile scad cu 10 grade Celsius fața de ziua de ieri. Meteorologii anunța maxime cuprinse intre 11 și 13 grade Celsius, dar și ploi.Duminica noaptea vor fi mai ales averse, posibil insoțite de descarcari electrice și se vor acumula cantitați…

Anunț ANM! Prognoza meteo a fost actualizata. Cum va fi vremea pana pe data de 4 martie 2024

14:41, 19.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au transmis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea pana pe data de 4 martie 2024.

PROGNOZA MARAMUREȘ – Cum va fi vremea pana la finele lunii februarie

09:31, 13.02.2024 - Meteorologii anunța o racire a vremii din 13 februarie, insa temperaturile maxime estimate in aceasta saptamana se vor situa in continuare ușor peste normalul climatologic, respectiv o medie a acestora, ce va fi cuprinsa intre 5 și 8 grade. Administrația Naționala de Meteorologie subliniaza faptul ca…

Temperaturi mai mari decat cele normale in București. Meteorologii au emis prognoza speciala pentru Capitala

13:11, 12.02.2024 - Vremea se va mentine semnificativ mai calda decat normal in Capitala, pana miercuri dimineata, cu temperaturi maxime in jurul valorii de 16 grade, conform prognozei speciale pentru Bucuresti, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Anunț important al ANM! Prognoza meteo pana in data de 4 martie 2024. Cum va fi vremea in urmatoarea perioada

08:20, 02.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pana in data de 4 martie 2024. Iata cum va fi vremea in urmatoarea perioada, dar și ce temperaturi se vor inregistra in termometre!


Ce parere ai despre aceasta stire?