Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antrenorul Marius Baciu a fost eliberat, după audieri: Primele declarații ale antrenorului luat cu mascații

Publicat:

Marius Baciu (44 de ani), antrenorul echipei , a fost reținut de catre DIAS, dupa meciul cu (3-2) și, dupa mai bine de trei ore, a fost eliberat și a oferit prima reacție, anunța gsp.ro.

Impotriva lui Baciu a fost depusa o plangere din partea unui parinte al unui jucator de fotbal, pentru ca ar fi luat bani sa favorizeze un junior cand o antrena pe Daco-Getica București. Baciu a fost reținut, dupa care eliberat in calitate de suspect.

Citește și: PNL face dezvaluiri- a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dancila ca falsul in declarații…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: "Chiar daca au fost probe video..." / VIDEO

20:30, 15.04.2024 - La scurt timp dupa ce a aflat ca i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran a facut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Danut Lupu, primele declarații dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Gestul controversat pe care l-a facut fața de o jurnalista

14:40, 04.04.2024 - Danut Lupu a ieșit din inchisoare, dupa șase luni. Fostul fotbalist a facut un adevarat circ la ieșirea din penitenciarul Rahova, insultandu-i pe jurnaliștii aflați la fața locului. Iata gestul care a provocat indignare!

Danut Lupu, primele declarații, dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Cum se apara fostul fotbalist: „Nu am omorat pe nimeni” / VIDEO

20:40, 03.04.2024 - Danuț Lupu se bucura din nou de libertate! Primele declarații facute de fostul fotbalist, imediat dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Iata cum se apara! Fostul sportiv a dezvaluit daca va mai da de permis sau nu pe viitor.

Focșanean arestat dupa ce a patruns intr-o școala; impotriva lui era emis ordin de protecție

17:35, 21.03.2024 - BULETIN DE PRESA IPJ Vrancea, 21 martie 2024: Reținut pentru incalcarea ordinului de protecție La data de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au dispus masura reținerii, pentru 24 de ore, fața de un barbat, de 36 de ani, cercetat pentru incalcarea ordinului de protecție…

Primele declarații ale lui Florin Salam, dupa ce a fost eliberat! Cine ii dorește raul manelistului: ”Este o piedica pentru ei” / PAPARAZZI

19:25, 14.03.2024 - Dupa aproape o zi petrecuta in arest, Florin Salam a fost eliberat și plasat sub control judiciar. Manelistul a plecat acasa in urma cu cateva minute, iar paparazzii Spynews.ro au fost prezenți la fața locului. Iata ce declarații a facut, la ieșirea din arest, și cine ii vrea raul manelistului!

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.


Ce parere ai despre aceasta stire?