Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anticorpii împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 pot dura până la 12 luni

Publicat:

Anticorpii impotriva coronavirusului SARS-CoV-2 pot dura pana la 12 luni. Anticorpii impotriva coronavirusului SARS-CoV-2 pot dura pana la 12 luni la peste 70% dintre pacientii care s-au recuperat de COVID-19, potrivit unui studiu publicat de cercetatori chinezi si preluat joi de mass-media locale, relateaza EFE. Studiul releva ca vaccinarea poate “restrange efectiv raspandirea” coronavirusului, avand in vedere ca ofera un raspuns imunitar similar modului in care organismul uman genereaza anticorpi impotriva virusurilor vii. Studiul a fost realizat de o filiala a companiei farmaceutice Sinopharm

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima de la Timișoara. Mirel vrea in arest la domiciliu, dupa ce a ucis-o pe Andreea, studenta la Medicina

14:05, 25.03.2024 - Autorul crimei de la Timișoara și-a recunoscut fapta. Este vorba despre Mirel Dragomir, are 23 de ani, era iubitul tinerei si principalul suspect al polițiștilor. El le-a declarat acestora ca se cunoșteau de 3-4 luni, dar ca, in ultima perioada certurile intre ei devenisera frecvente. Cine este Mirel,…

Ungaria a blocat ultimele sancțiuni impotriva Rusiei! China ar avea și ea de suferit

08:01, 16.02.2024 - Uniunea Europeana pregatește cel de-al 13-lea set de sancțiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la invadarea Ucrainei! Ca de fiecare data, pachetul de sancțiuni a fost blocat de Ungaria! Așadar, Ungaria se opune din nou sancțiunilor dictate de Uniunea Europeana Rusiei ! Vorbim despre cel de-al 13-lea…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

12:00, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…

Studiu: Proteinele pot prezice cu zece ani mai devreme cine va avea dementa

11:45, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China. Studiul, publicat in revista Nature Aging, face…

Proteinele din sange ar putea prezice mai multe forme de dementa, cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata

11:31, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters. Studiul, publicat…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

08:10, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…

Turism: Unde va fi promovat județul Maramureș in 2024

08:35, 05.02.2024 - Consilierii județeni au aprobat zilele trecute participarea județului Maramureș la evenimentele nationale si internationale de promovare turistica pentru anul 2024. Lista cu manifestarile expoziționale internaționale de turism, din țara și strainatate la care județul Maramureș participa in acest an:…

Avertisment emis dupa ce cercetatorii au facut legatura intre bauturile energizante și gandurile sinucigașe la copii

19:11, 04.02.2024 - Bauturile energizante, considerate de mulți adolescenți și tineri o sursa de energie rapida și eficienta, ar putea ascunde riscuri majore pentru sanatatea mintala a copiilor și tinerilor, conform unui studiu recent realizat de Fuse, Centrul de Cercetare Translaționala in Sanatate Publica, la Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?