Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antarctica este singurul continent fără coronavirus; cercetătorii din programele antarctice se asigură că va rămâne aşa

Publicat:

Antarctica este singurul continent pe care noul coronavirus nu a ajuns, iar cercetatorii care se pregatesc sa porneasca spre bazele de cercetare de pe continentul austral doresc sa se asigure ca nu vor duce cu ei acest virus, transmite joi DPA.

Din acest motiv, toti oamenii de stiinta care urmeaza sa calatoreasca in Antarctica vor ramane pentru o perioada de carantina in , conform unui anunt facut joi de guvernul din .

Prima echipa de cercetatori americani care face parte din programul antarctic de cercetare urmeaza sa ajunga vineri in ,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tomata-banana face furori. Ce performanțe are acest soi neobișnuit de roșii, explica cercetatorii de la Stațiunea din Buzau

12:30, 03.04.2024 - Un soi de tomate omologat la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau a devenit foarte apreciat in ultimii ani. Cererile pentru rasaduri au depașit cu mult așteptarile, iar unitatea va dubla producția pentru a face fața solicitarilor.

Fosila gigant: descoperirea uimitoare a unui delfin preistoric monstruos, dezvaluie unul din secretele Amazonului!

16:20, 31.03.2024 - In fascinanta calatorie a cercetatorilor prin istoria Pamantului, fiecare fosila descoperita reprezinta o fila noua din povestea vremurilor trecute. Aceste relicve fara varsta dezvaluie secrete uluitoare ale ecosistemelor acvatice care au populat planeta in epoci indepartate. Cand cercetatorii au descoperit…

Vremea rasadurilor. Cercetatorii vor sa ridice calitatea legumelor din gradinile romanilor

13:45, 12.03.2024 - Rasadurile sunt la mare cautare in aceasta perioada. In serele Statiunii de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau, cercetatorii lucreaza la foc continuu pentru ca romanii sa puna pe masa cele mai gustoase legume.

Singurul ingredient pe care cardiologii recomanda sa il pui in cafea. Ce efecte are asupra sanatații tale

20:45, 10.03.2024 - Consumul unei cești sau doua de cafea pe zi inseamna un risc mai scazut de boli de inima și insuficiența cardiaca, potrivit Johns Hopkins Medicine. Efectul crește daca adaugam cacao in cafeaua de dimineața. Un medic cardiolog și dietetician explica in continuare beneficiile cafelei cu cacao pentru sanatatea…

Cutremur puternic in largul coastei de sud a insulei Macquarie. Experții spun ca nu exista risc de tsunami

07:16, 05.03.2024 - Epicentrul cutremurului, care a avut loc la orele 16.16 GMT, a fost localizat in largul coastei de sud a insulei Macquarie, la o adancime de 10 kilometri, a precizat USGS, relateaza AFP preluat de Agerpres.Cu o suprafata de 128 de kilometri patrati, insula Macquarie, care apartine Australiei, se afla…

Cutremur puternic in largul coastei de sud a insulei Macquarie. Experții spun ca nu exista risc de tsunami

23:40, 03.03.2024 - Epicentrul cutremurului, care a avut loc la orele 16.16 GMT, a fost localizat in largul coastei de sud a insulei Macquarie, la o adancime de 10 kilometri, a precizat USGS, relateaza AFP preluat de Agerpres.Cu o suprafata de 128 de kilometri patrati, insula Macquarie, care apartine Australiei, se afla…

Suferi de sindromul ochiului uscat? Un tratament natural, in teste

05:15, 14.02.2024 - Blefarita, o afecțiune cronica, fara tratament cunoscut, este cea mai frecventa cauza pentru sindromul ochiului uscat, reprezentand peste 80% din cazuri. Inaintarea in varsta, menopauza, creșterea timpului petrecut in fața ecranelor, purtarea lentilelor de contact sunt doar cațiva dintre factorii de…

Cercetatorii au forat o carota de gheața din Antarctica și descoperirea i-a alarmat: „Daca va incepe sa se retraga, o va face foarte repede“

16:16, 08.02.2024 - Dovezile dintr-o carota de gheața lunga de peste 600 de metri arata ca stratul de gheața din Antarctica de Vest s-a micșorat brusc și dramatic in urma cu aproximativ 8.000 de ani, potrivit unei noi cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?