Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE R. Moldova: Scumpirea gazului natural comprimat trezeşte mai multe semne de întrebare

Publicat:

pentru Reglementare in Energetica constata cu ingrijorare ca, incepand cu 22 ianuarie, cel mai mare operator din R. Moldova al statiilor care comercializeaza gaze naturale comprimate pentru vehicule, „TransAutoGaz” SRL, a majorat esential preturile pentru gazul metan. Potrivit ANRE, conducerea SA „Moldovagaz”, care este fondatoarea „TransAutoGaz”, a incercat neinspirat sa argumenteze majorarea, transmite IPN.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Inceput de primavara cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:50, 29.02.2024 - Primavara vine cu ieftiniri la pompa pentru soferi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 1 martie. Astfel, motorina se ieftinește cu 12 bani, iar benzina cu 1 banuț.

ANRE va examina astazi cererea Moldovagaz de revizuire a tarifului la gaz

09:55, 21.02.2024 - Gazul s-ar putea ieftini cu peste 3 lei, ajungind la 14 lei și 47 de bani cu TVA. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) va examina astazi, 21 februarie, solicitarea Moldovagaz privind ajustarea prețurilor. Pe linga cererea de aprobare a prețurilor reglementate pentru gazele naturale,…

S-a aflat cind ar putea fi ar putea fi ajustat tariful la gaz

14:31, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) urmeaza sa ajusteze prețul la gazul livrat de Moldovagaz. Proiectul hotaririi a fost publicat pe pagina web a instituției. Astfel, pentru mia de metri cubi ar urma sa fie achitate intre 8930 și 16.078 de lei, fara TVA, in funcție de rețea și…

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.

Anunț ANRE referitor la procedura de ajustare a prețurilor pentru gazele naturale

12:30, 26.01.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) informeaza ca, la data de 26 ianuarie 2024, furnizorul de gaze naturale SA „Moldovagaz” a depus o solicitare de ajustare a prețurilor reglementate pentru furnizarea gazelor naturale, in contextul obligației de serviciu public, și vine cu urmatoarele…

Carburantii se scumpesc semnificativ la inceput de saptamana: Cat vor achita maine soferii pentru benzina si motorina

13:05, 15.01.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 16 ianuarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 16 bani, iar prețul motorinei va crește cu 18 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?