Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM: Avertizare cod galben, în mai multe județe. Fenomene meteo neobișnuite, până la ora 20.00

Publicat:

Specialiștii ANM au emis o avertizare de tip cod galben, pentru mai multe județe ale țarii, valabila pana in aceasta seara de marți. Se vor semnala fenomene meteo neobișnuite, dupa cum anunța meteorologii, iar avertizarea care a intrat in vigoare de cateva ore, se va menține pana la ora 20:00. ANM: Avertizare cod galben, in […] The post ANM: Avertizare cod galben, in mai multe județe. Fenomene meteo neobișnuite, pana la ora 20.00 appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe

08:30, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in... The post Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Risc de inundații in mai multe județe din țara. Lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor

12:21, 14.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare risc de inundații in mai multe județe din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor!

(UPDATE) Meteo: Atenționari cod galben pentru județe din Moldova

10:40, 13.02.2024 - INFORMARE METEOROLOGICA Interval de valabilitate: 13 februarie, ora 10 – 14 februarie, ora 08 Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificari ale vantului Zone afectate: conform textului In intervalul menționat, in cea mai mare parte a Moldovei, temporar vor fi ploi, ce vor avea și…

COD GALBEN și PORTOCALIU de risc de inundații pe Someșul Mare

15:10, 12.02.2024 - Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu si cod galben de risc de inundații, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, pe raurile din 13 bazine hidrografice din țara, inclusiv pe porțiunea care traverseaza județul Bistrița-Nasaud a raului Someșul Mare. Astfel, specialiștii au anunțat COD GALBEN,…

Meteo: Atenționari cod galben de precipitații și intensificari ale vantului pentru județe din Moldova

10:30, 12.02.2024 - ATENȚIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN Interval de valabilitate: 12 februarie, ora 10 – 12 februarie, ora 18 Fenomene: intensificari ale vantului Zona vizata: județul Galați Vantul va avea intensificari in sud-estul Moldovei, cu viteze in general de 55…65 km/h. INFORMARE METEOROLOGICA Interval de valabilitate:…

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?