Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM, avertisment de ultimă oră. Cod galben de viscol și zăpadă. Ce zone vor fi cele mai afectate

Publicat:

Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru azi, 11 decembrie. Din pacate, aceasta vine insoțita și de avertizari serioase de cod galben de viscol și zapada. ANM, avertisment de ultima ora: Cod galben de viscol și zapada Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au anunțat faptul ca iarna […] The post ANM, avertisment de ultima ora. Cod galben de viscol și zapada. Ce zone vor fi cele mai afectate appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

Avertisment ANM! Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori

20:35, 12.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de luni, 12 februarie 2024, o avertizare meteo. Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Iata ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori!

Avertizari de ninsori si viscol in mai multe regiuni ale tarii

10:55, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de tipul cod galben și cod portocaliu de vant, ninsori și viscol. Vremea rea va fi duminica și luni in mai multe regiuni ale Romaniei. Meteorologii au emis un cod galben valabil de duminica, la ora 14.00, pana luni, la ora 8.00. Specialiștii…

Ultima ora - ANM a emis cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol in mai multe regiuni ale țarii

10:35, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de tipul cod galben și cod portocaliu de vant, ninsori și viscol. Vremea rea va fi duminica și luni in mai multe regiuni ale Romaniei.Meteorologii au emis un cod galben valabil de duminica, la ora 14.00, pana luni, la ora 8.00. Specialiștii…

Anunț ANM de ultim moment! Ninsorile se intorc in Romania. Lista zonelor afectate de zapada

21:25, 02.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 2 februarie 2024, o avertizare de ultima ora. Ninsorile se intorc in Romania. Iata lista zonelor afectate de zapada!


Ce parere ai despre aceasta stire?