Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aniversare pentru timișoreanul Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România

Publicat:

Binecunoscutul prezentator de televiziune implinește astazi 50 de ani, ocazie cu care ii uram un sincer La mulți ani! „Am inceput sa lucrez la Radio Timișoara in 1991. Erau anii in care radioul avea putere. Netul nu exista și televiziunea acelor ani manipula, așa ca radioul era opțiunea curata de informare. Și Timișoara […] pentru timișoreanul , unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din Romania a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum iși rasfața fiul unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Romania. Nu-i spune „NU” la nimic! / PAPARAZZI

22:45, 18.04.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” unui om de afaceri cunoscut din Romania. Afaceristul nu-i spune „NU” la nimic fiului sau! Iata cum iși rasfața acesta baiatul, dar și ce imagini avem cu el!

Dan Negru infiereaza invazia de 'tantalai care sparg iepurașii de ciocolata': 'Copiii sunt educați de faptele noastre' / VIDEO

18:15, 05.04.2024 - Dan Negru reacționeaza dupa valul de isterie privind spargerea iepurașilor și oualor de ciocolata de pe rafturile magazinelor. El atrage atenția ca TikTok-ul, invenție chinezeasca, are un cu totul alt rol și alți algoritmi decat in Romania, unde se promoveaza 'tantalai care sparg iepurașii de ciocolata'.

GSP. „Eu oameni saraci inca n-am vazut!". Ion Țiriac a dat un exemplu: „Eu n-am plecat de la matura, dar am..."

16:10, 21.03.2024 - Ion Țiriac (84 de ani) este unul dintre cei mai bogați oameni din Romania, cu o avere de peste un miliard de euro. Afaceristul a vorbit in cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” despre banii pe care-i are, despre avioane și piloți și a transmis și un mesaj clar tuturor.

Dan Negru tuna la adresa guvernanților: Asta sa ne ingrijoreze. Nastase, Steaua sau Halep sunt intamplari

11:50, 20.03.2024 - Realizatorul TV Dan Negru o lauda pe Simona Halep, despre care spune ca, la nivel de performanța atinsa, e o intamplare. Negru spune ca oameni precum Simona Halep sau Ilie Nastase se nasc cam o data la 50 de ani in Romania și ca rezultatele obținute de ei nu se datoreaza strategiei de țara pe care o…

Cum a aparut Florin Salam pe scena dupa recentele probleme cu legea. Mii de oameni l-au aclamat: „Romania imi aparține”

15:05, 20.02.2024 - Florin Salam a cantat in fața unui public de peste 2.500 de oameni și a facut show cu dedicații și dansatoare. La final, manelistul a oferit și cateva declarații inedite despre perioada grea prin care a trecut dupa ce a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

Adolescent cautat pentru omor in Suedia, prins in Romania. La 16 ani, angaja oameni care sa ucida la comanda

10:40, 08.02.2024 - Un tanar de 16 de ani din Suedia, cautat pentru omor si vatamare corporala grava, a fost prins, joi, in Romania. Potrivit polițiștilor romani, adolescentul face parte dintr-o grupare care comite crime la comanda și atacuri cu bomba.

PNL cheama oameni la un miting anti-AUR. Flutur: „Asta e doar inceputul”

23:05, 03.02.2024 - PNL Suceava reacționeaza dupa manifestația membrilor AUR din zilele trecute cand s-a cerut capul lui Gheorghe Flutur. PNL organizeaza duminica, 4 februarie, un miting anti-extremism in centrul municipiului Suceava, la care sunt așteptați mii de oameni. Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL, a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?