Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angela Merkel avertizează că urmează luni “foarte, foarte grele” pentru Germania

Publicat:

"Ne asteapta luni foarte, foarte grele", a atras atentia Merkel, duminica seara, intr-o conferinta cu sefii grupului parlamentar conservator din landuri, dupa cum a relatat luni cotidianul Bild. "Lucrurile nu mai pot continua asa", a insistat cancelarul german, care a spus ca, dat fiind ca numarul de cazuri creste constant, ea este de parere ca trebuie sa se renunte cel putin pana in februarie la evenimente de mari dimensiuni, chiar si in spatii (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania avertizeaza ca Rusia produce mai multe arme decat are nevoie in Ucraina: „Ajung in depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

17:21, 25.04.2024 - Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decat are nevoie pentru razboiul sau impotriva Ucrainei și iși umple depozitele, a declarat ministrul german al Apararii Boris Pistorius, potrivit Kyiv Independent.

Germania se umple de tineri care vor califat, nu democrație

00:15, 24.04.2024 - Politica radicala de deschidere a frontierelor, inițiata de fostul cancelar Angela Merkel și continuata de actualul șef al executivului de la Berlin, Olaf Scholz, a dus la o schimbare dramatica a structurii demografice a Germaniei, unde numarul persoanelo

Dupa ce a refuzat sa ofere Ucrainei rachete, Germania mai face o eschiva: Berlinul nu a livrat Kievului vehiculele blindate grele (ancheta BILD)

22:31, 22.04.2024 - Dupa ce a refuzat sa ofere Ucrainei rachete Taurus, Germania mai face o eschiva: Berlinul nu a livrat vehiculele blindate grele (ancheta BILD)Germania a intrerupt aprovizionarea cu vehicule blindate MRAP catre Ucraina, dezvaluie o ancheta a jurnaliștilor de la BILD.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Canabisul in scop recreational, legalizat in Germania, in pofida criticilor. Ce avertizeaza experții

20:30, 01.04.2024 - Germania a autorizat de luni consumul extrem de reglementat de canabis, devenind cea mai mare tara din UE care a legalizat aceasta substanta printr-o reforma care provoaca tot atatea asteptari cat si temeri, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Experții il avertizeaza pe Emmanuel Macron ca apetitul francezilor pentru picioare de broasca pune in pericol speciile salbatice

08:30, 12.03.2024 - Popularitatea „cuisses de grenouille”, numele francez pentru picioarele de broasca, amenința existența anumitor specii ale acestor tertrapode, avertizeaza peste 500 de activiști de mediu și experți intr-o scrisoare trimisa președintelui Emmanuel Macron, relateaza CNN. Inițiativa organizata de organizațiile…

Germania avertizeaza ca Europa și NATO trebuie sa se pregateasca de un „conflict de zeci de ani” cu Rusia

21:11, 17.02.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a avertizat, sambata, intr-un discurs sustinut la Conferinta de securitate de la Munchen, ca tarile europene si alianta NATO trebuie sa se pregateasca pentru un conflict de zeci de ani cu Rusia.

Ministrul german de Finante avertizeaza ca iesirea din UE ar putea afecta economia nemtilor

18:15, 12.02.2024 - Economia germana ar fi ruinata daca nemtii ar urma drumul britanicilor si ar alege sa iasa din Uniunea Europeana la indemnul partidului de extrema dreapta AfD, avertizeaza Christian Linder, ministrul de Finante din Germania, citat de Bloomberg.El a explicat ca piata unica europeana este extrem de…


Ce parere ai despre aceasta stire?