Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angela Markel pleacă după 16 ani de `domnie` cu ochii în lacrimi și pe muzică punk (VIDEO)

Publicat:

Pe un hit din epoca comunista semnat de o diva punk, , vizibil emoționata, și-a luat ramas bun, joi, de la forțele armate, cu mai puțin de o saptamana inainte de a parasi funcția de cancelar pe care a ocupat-o timp de 16 ani, relateza AFP.

Armata i-a adus un omagiu cu torțe in cadrul unei ceremonii militare numita „Zapfenstreich” și care a durat aproximativ o ora.

Cu ochii stralucind de emoție și uneori inlacrimați, cancelarul a vorbit pe scurt despre acești „16 ani bogați in evenimente și adesea foarte incercați”.

Merkel a vorbit, in prezența…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Florile astea imi amintesc de ochii tai”. Continuarea te va face sa razi cu lacrimi

12:30, 22.03.2024 - De maine este weekend, așa ca a venit momentul sa te relaxezi! Uita de griji și probleme cu cateva bancuri amuzante. Iți prezentam glumele care te vor face sa razi cu lacrimi. Cele mai tari din toate timpurile.

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

Oana Ionița, cu ochii in lacrimi la TV. A divorțat oficial de Florin Budnaru, dar are un mare regret. Prin ce suferința trece

16:16, 23.02.2024 - Oana Ionița, fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor, a divorțat oficial de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru, dar sufera teribil. Iata care e motivul și ce a dezvaluit cu lacrimi in ochi in timpul celei mai recente apariții televizate!

Star Matinal. Erika Isac a vorbit despre pasiunea pentru muzica. Artista canta de la 6 ani, iar acum are un succes rasunator: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

11:40, 22.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Erika Isac a vorbit despre pasiunea pentru muzica. Artista canta de la varsta de 6 ani, iar acum are un succes rasunator. Cantareața s-a facut cunoscuta cu noua piesa pe care a lansat-o și care a starnit foarte multe reacții pe rețelele de socializare.…

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.

In ce condiții pleaca Pep de la Manchester City. Discurs cu carțile pe masa

20:45, 31.01.2024 - Pep Guardiola a vorbit despre o posibila plecare de la Manchester United, deși contractul ii expira in 2025. Tehnicianul spaniol a enumerat mai mulți factori de care depinde decizia sa. Jurgen Klopp și-a anunțat deja plecarea de la Liverpool, pentru la vara, dupa aproape 9 ani petrecuți pe Anfield Road.…

VIDEO Elina Svitolina, eliminare de la Australian Open 2024 cu ochii in lacrimi, dupa doar trei gameuri

09:00, 22.01.2024 - Elina Svitolina a fost nevoita sa se retraga de la Australian Open in optimi, sportiva din Ucraina bifand doar trei gameuri in meciul cu Linda Noskova. Cu mari dureri la spate, Elina a parasit Rod Laver Arena plangand.

Interviu cu ochii in lacrimi pentru Maria Olaru » Campioana olimpica și-a deschis sufletul pentru cititorii GSP: „Fiul meu cui ramane? Ma intreaba de foarte multe ori: «Cum este, mama, sa fii fara parinți?»”

10:11, 02.01.2024 - Maria Olaru (41 de ani) a avut o viața de film! Tatal sportivei s-a sinucis cand ea era doar un copil. Apoi Maria a plecat de-acasa pentru a face gimnastica de performanța și a reușit sa scrie istorie pentru Romania.  In 2015 și-a pierdut și mama, iar din acel moment a ramas singura. Asta dupa ce-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?