Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrej Martin a fost suspendat 14 luni după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping

Publicat:

Tenismanul slovac a fost suspendat 14 luni dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping, a anuntat joi pentru (ITIA), citata de Reuters.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spaniolul Aaron Cortes, suspendat 15 ani pentru trucarea de meciuri

10:45, 10.04.2024 - Tenismanul spaniol Aaron Cortes a primit o suspendare de 15 ani din cauza implicarii sale in trucarea de meciuri, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), conform Reuters, potrivit Agerpres.

Fotbalist din Liga I, depistat pozitiv la substanțe psihoactive, pe autostrada - Clubul a confirmat incidentul

16:35, 05.04.2024 - Echipa de fotbal FC Hermannstadt a anuntat, vineri, pe pagina oficiala de Facebook, ca un jucator din lotul pregatit de Marius Maldarasanu a fost testat pozitiv la benzodiazepina, de catre politistii rutieri in timp ce se afla la volan, noteaza Agerpres.

Un fotbalist targoviștean, care evolueaza in Superliga, a fost depistat pozitiv in urma unui control anti-doping. „Sunt uluit! Nici nu știu ce sa spun”

22:31, 18.03.2024 - Fotbalistul targoviștean Cosmin Matei a fost depistat pozitiv. Jucatorul lui Sepsi Sfantu Gheorghe a fost depistat in urma unui control anti-doping efectuat dupa meciul dintre Sepsi Sfantu Gheorghe – Universitatea Craiova, disputat pe 4 februarie. Mijlocașul dambovițean a fost depistat pozitiv, in urma…

Tenis: Jucator de origine romana, suspendat patru ani si jumatate de ITIA

10:26, 15.03.2024 - Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a anuntat, joi, ca l-a suspendat pe jucatorul de tenis suedez de origine romana Dragos Nicolae Madaras pentru o perioada de patru ani si sase luni si l-a amendat cu 2.500 de dolari pentru incalcari ale Programului Anticoruptie din Tenis (TACP).ITIA…

Jucator de origine romana, suspendat 4 ani și jumatate - Precizarile facute de ITIA

21:01, 14.03.2024 - Jucatorul suedez de origine romana Dragoș Nicolae Madaraș a fost suspendat pentru o perioada de patru ani și jumatate, a anunțat Agenția Internaționala pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj. Starul nationalei Frantei a fost depistat pozitiv la o substanța interzisa

16:36, 29.02.2024 - Paul Pogba are probleme serioase! Starul de la naționala Franței și al lui Juventus a fost depistat pozitiv la o substanța interzisa. Acum, Tribunalul național antidoping din Italia (NADO) a anunțat ca fotbalistul internațional a fost suspendat provizoriu.

Sofer de 18 ani depistat pozitiv la drugtest la un control in trafic pe DN 72

16:40, 19.02.2024 - Un sofer de 18 ani a fost depistat pozitiv la drugtest la un control in trafic, pe DN 72, pe raza comunei dambovitene Darmanesti, informeaza, luni, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres. "Politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni au oprit pentru control, pe DN 72, in comuna Darmanesti, un autoturism…

ATP: Suspendare redusa pentru jucatorul american care a incalcat regulamentul antidoping

09:35, 16.02.2024 - Americanului Jenson Brooksby (fost loc 33 ATP) i-a fost redusa la 13 luni suspendarea dictata pentru absenta de la trei controale antidoping, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), joi, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?