Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, primele declarații despre divorț. A vorbit deschis despre ce îi face soțul ei

Publicat:

Divorțul dintre soții Niculescu e aspru discutat de multa vreme in lumnea mondena. Ce declarații face despre relația actuala dintre ea și soțul sau? Vedeta a spus totul. , marturii despre divorț. Ce se intampla in casnicia vedetei? și formeaza unul din cele mai discutate cupluri din showbiz-ul […] The post , primele declarații despre divorț. A vorbit deschis despre ce ii face soțul ei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.


Ce parere ai despre aceasta stire?