Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, plină de operații estetice. Ce i-a transmis soțul, chiar azi

Publicat:

Este cunoscut faptul ca nu ezita sa apeleze la medicul estetician. Iata ca și in 2021 vedeta și-a facut și-a facut o noua operație estetica. Soția lui a povestit despre ce și-a mai facut acum și despre ce parere are partenerul sau de viața despre acest lucru. Ce i-a transmis Daniel […] The post , plina de operații estetice. Ce i-a transmis soțul, chiar azi appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vrajitoarea Sidonia și soțul ei, Fabian, petrecere faraonica pentru baieții criminali! Adi Minune și Salam le-au transmis dedicații la pușcarie

22:50, 26.03.2024 - Vrajitoarea Sidonia și soțul ei, Fabian au organizat petrecere mare, chiar in ziua de Buna Vestire, dedicata celor trei fii ai lor, arestați pentru omor. Distracția a fost asigurata de Adi Minune și Florin Salam.

Silvestru Șoșoaca spune ca soția sa e consiliata de „șeful MISA pe Europa” care ar fi și „agent Mossad”. „Diana era o simpatizanta USR”

07:05, 27.02.2024 - Diana Șoșoaca și-a exclus soțul din partid. Scandalul dintre cei doi soți a debutat public acum cateva zile cu un anunț al senatoarei cum ca l-a suspendat pe Silvestru Șoșoaca din conducerea partidului SOS Romania. Pentru a-l salva de serviciile secrete, spunea ea, lasand sa se ințeleaga ca soțul e…


Ce parere ai despre aceasta stire?