Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, luată cu TARGA la Survivor 2022. Ce s-a întâmplat cu bruneta în jocul pentru recompensă de la Pro TV (VIDEO)

Publicat:

se chinuie intruna la Survivor 2022. Bruneta acuza probleme medicale in aproape fiecare editie a show-ului de la Pro TV. A fost luata cu targa de pe traseu, așa cum arata in promo-ul emisiunii de la PRO TV. Și un alt concurent a avut nevoie de intervenția medicilor, dupa o accidentare in timpul […] The post , luata cu TARGA la Survivor 2022. Ce s-a intamplat cu bruneta in jocul pentru recompensa de la Pro TV (VIDEO) first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Am fost luata cu targa!”. Claudia Patrașcanu, despre cele mai grele momente din cariera. Artista a trecut prin clipe cumplite

20:20, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu a vorbit despre cele mai grele momente din cariera ei. Artista a trecut prin clipe cumplite, astfel ca a avut momente cand a fost luata cu salvarea de la evenimentele pe care le onora. Iata ce declarații a facut fosta soție a lui Gabi Badalau despre acest subiect delicat!


Ce parere ai despre aceasta stire?