Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andra, implicată într-o escrocherie de proporții, fără voia ei / Mii de oameni au picat în plasa hackerilor

Publicat:

Andra Maruța a fost implicata, fara voia ei, intr-o escrocherie de proporții, pusa la cale de niște hackeri care se folosesc de imaginea artistei pentru a-i convinge pe creduli sa furnizeze datele personale, ce vor putea fi folosite pentru golirea conturilor bancare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andra Maruța iși invața copiii de la o varsta frageda sa fie oameni responsabili! Cei doi primesc cate un mic task inclusiv la cumparaturi. Cum a fost surprinsa alaturi de David și Eva / PAPARAZZI

22:50, 19.04.2024 - Are o cariera de succes, dar nu iși scapa din ochi cei doi copii. Andra Maruța pare ca se imparte cu brio intre planul profesional și viața de familie, iar atunci cand are puțin timp liber, ii ia pe cei mici inclusiv la cumparaturi. Cum a fost surprinsa, de curand, alaturi de David și Eva.

Turcul Cam Abdulkadir, ucigașul de pe autostrada, a picat in plasa procurorilor. Legatura dintre el și Mirela Bitfoi

16:05, 16.04.2024 - Suspectul in cazul femeii descoperite moarte pe autostrada București-Pitești a fost identificat prin intermediul seriei IMEI a telefonului sau. Turcul, care a utilizat mai multe cartele telefonice in același dispozitiv mobil, este acum in centrul anchetei.

Inundații de proporții istorice in Rusia și Kazahstan. Peste 100.000 de oameni au fost obligați sa-și paraseasca locuințele

21:01, 12.04.2024 - Inundatiile istorice care s-au produs in ultimele zile in mai multe regiuni din Rusia si Kazahstan provoaca o situatie „critica” in orasul rusesc Orenburg, a declarat vineri primarul acestuia, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Peste o suta de mii de locuitori au fost evacuați din cauza situatiei periculoase.

Escrocheria ,,ruda implicata in accidentul rutier": mai mulți suspecți identificați

13:16, 28.03.2024 - Oamenii legii au identificat 4 suspecți implicați in infracțiunile de escrocherie savirșite recent prin metoda ,,ruda implicata in accidentul rutier". Suspecții sint originari din municipiul Balți. Trei au virsta de 18 și 19 ani, iar unul dintre ei este minor. Se prezuma ca aceștia sint implicați in…

Poliția a reținut doua persoane implicate in schema de escrocherie cu „ruda implicata in accident”

15:55, 26.02.2024 - Doi tineri de 21 și 23 de ani din mun. Chișinau au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia aveau rolul de a ridica banii de la victima. Victima, un barbat de 81 de ani din Ialoveni a fost apelat la telefonul fix de doua ori de o femeie. Prima data aceasta s-a prezentat ca fiica barbatului și, “plingind,…

Escrocherie cu actiuni fictive Hidroelectrica. Un batran a picat in capcana intinsa de infractori

19:36, 22.02.2024 - Escrocii care au pus la cale inselaciunea prin care nemteanul credul a ramas fara o suma in lei au incercat sa devalizeze si conturile acestuia, dar totul a ramas la stadiul de tentativa.

(video) Incendiu de proporții in Moscova: 400 de oameni, evacuați de urgența dintr-o cladire cu șase etaje, cuprinsa de flacari

09:16, 09.02.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, intr-o cladire de locuinte din nord-vestul Moscovei. Autoritațile ruse au spus ca „aproximativ 400” de persoane au fost evacuate, transmite digi24.ro .

Escrocherie in uniforma de polițist: Doi barbați se dadeau oameni ai legii și scurgeau familii de bani grei, dupa metoda „ruda in accident”

12:15, 23.01.2024 - Doi barbați cu varste de 58 și 59 de ani au fost reținuți sub acuzația de escrocherie, fiind suspectați ca faceau parte dintr-un grup infracțional organizat care inșela cetațenii prin metoda „ruda in accident”.


Ce parere ai despre aceasta stire?