Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andra a făcut un anunț foarte important. Reacția neașteptată a artistei

Publicat:

Andra, una dintre cele mai bune voci din Romania, a facut, de curand, și cateva dezvaluiri, in timp ce se afla invitata in platoul unei emisiuni de televiziune, dezvaluiri care i-au facut pe fani sa se mire. Ce anunț important a facut , Andra a recunoscut ca, in ultima perioada a capatat niște kilograme […] The post Andra a facut un anunț foarte important. Reacția neașteptata a artistei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Anunț important pentru taximetriștii din Romania! Tarife mai mari și noi condiții, dupa ce se schimba legea

22:36, 21.02.2024 - O veste de amploare zguduie industria taximetriei din Romania, in urma propunerii legislative care aduce schimbari substanțiale in regulile de funcționare a acestui sector. Tarife mai mari și noi condiții sunt pe cale sa devina realitate, intr-o mișcare care promite sa redefineasca modul in care șoferii…

Anunț important pentru pescarii din Romania! Noi reguli

10:45, 13.02.2024 - Pescarii din Romania sunt in centrul atenției cu o serie de noi reguli ce urmeaza sa fie implementate in ceea ce privește practicarea pescuitului in Delta Dunarii. Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a facut public un anunț crucial referitor la schimbarile semnificative.

Lidl, anunt important. Un produs este retras de urgenta de la raft. Ce trebuie sa faci daca l-ai cumparat deja

19:41, 07.02.2024 - Conducerea lanțului german de magazine Lidl din Romania a facut un anunț important pentru consumatori. Un produs a fost retras de urgența de la raft. In ultimele zile, la supermarketurile amintite au fost descoperite mai multe nereguli. La ce trebuie sa fie atenți clienții. Produsul retras de urgența…

Anunt important al Ministerului Muncii! Noi ocupatii au fost recunoscute oficial in Romania

17:55, 05.02.2024 - Sapte noi ocupatii urmeaza sa fie introduse in Clasificarea Ocupatiilor din Romania COR in baza ordinului comun semnat de ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura Oprescu, si de presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, in urma solicitarilor angajatorilor." ",…


Ce parere ai despre aceasta stire?