Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan știe ce va urma după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Care e portretul-robot al viitorului său soț

Publicat:

știe ce va urma dupa divorțul de Laurențiu Reghecampf. Sexi-impresara pare ca s-a resemnat cu decizia antrenorului de a divorța. Dupa o casnicie de 15 ani, cei doi o vor lua pe cai separate, chiar daca acest lucru parea de neconceput nu cu multa vreme in urma. știe, insa, cum va […] The post știe ce va urma dupa divorțul de Laurențiu Reghecampf. Care e portretul-robot al viitorului sau soț appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Corina Caciuc a fost chemata ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț: „Trebuie sa ne lamurim cine a destramat familia”

17:45, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, la Judecatoria Buftea, a avut loc o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Click! are toate detaliile din sala de judecata de la avocatul impresarei, Oleg Burlacu. Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu,  a cerut in instanța ca martora…

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Laurențiu Reghecampf s-a dezlanțuit și o distruge pe Anamaria Prodan! O acuza ca l-a inșelat continuu cu Dan Alexa!

13:45, 07.04.2024 - Antrenorul roman nu a mai suportat sa fie calcat in picioare de cea care i-a fost soție timp de 16 ani și s-a dezlanțuit! Reghecampf o acuza pe Anamaria Prodan ca l-a inșelat tot timpul in timpul casniciei, iubind un alt barbat!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!

Anamaria Prodan, cadou emoționant din partea fiului ei. Ce a putut sa-i ofere Bebeto: „Vi se rupe sufletul”

12:00, 13.02.2024 - Anamaria Prodan a primit un cadou de suflet de la fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost extrem de emoționata de gestul mezinului familiei și a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nu a prea fost vazuta pana acum.

Anamaria Prodan iși urmarește copiii: „Ma duceam cu taxi dupa ei”. Cu ce se ocupa fetele impresarei

11:45, 11.02.2024 - Anamaria Prodan are trei copii, doua fete și un baiat, și intotdeauna și-a dorit ca aceștia sa stea departe de anturajele nepotrivite. Vedeta are grija ca Rebecca, Sarah și Bebeto sa nu fie influențați de cei din jurul lor.Din casnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are doua fete, pe Sarah și Rebecca,…

Ce a facut Anamaria Prodan ca nimeni sa nu afle despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. Impresara, dezvaluiri cu lacrimi in ochi

12:16, 04.02.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri cu lacrimi in ochi despre amanta lui Laurențiu Reghecampf, chiar in emisiunea „Prodanca. Punct și de la capat” de la AntenaStars. Impresara a scos la iveala sacrificiile pe care le-a facut ca familia ei sa ramana unita.

Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui in Arabia Saudita”

15:10, 26.01.2024 - Anamaria Prodan (51 de ani) s-a prezentat astazi la procesul pe care Corina Caciuc, actuala partenera a lui Laurențiu Reghecampf, i l-a intentat pentru denigrarea imaginii. Cu aceasta ocazie, impresara a lansat un nou atac la adresa antrenorului, pe care il acuza ca e vinovat de intreg scandalul iscat. …


Ce parere ai despre aceasta stire?