Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan, imagine incitantă și mesaj cu tâlc ascuns. Fanii sunt convinși că mesajul e pentru Reghecampf

Publicat:

a fost din nou in centrul atenției, in Dubai. Aceasta a ieșit iar la plaja și a uimit cu imaginile postate pe rețelele de socializare. , imagine incitanta și mesaj cu talc ascuns Astfel, i-a atras atenția lui Laurențiu Reghecampf, cu siguranța. Soțul ei se afla la Craiova și, dupa […] The post , imagine incitanta și mesaj cu talc ascuns. Fanii sunt convinși ca mesajul e pentru Reghecampf appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Moarte suspecta pe un șantier din Craiova. Maria vrea sa afle cum a sfarșit soțul ei. De ce crede ca se vrea mușamalizarea cazului

18:40, 12.04.2024 - Maria vrea sa afle la doi ani distanța ce s-a intamplat cu soțul ei, care lucra pe un șantier din Craiova. Femeia era plecata la munca in strainatate, atunci cand a aflat ca Marin a murit. Femeia crede ca exista detalii pe care nu le știe despre cum a sfarșit soțul ei.

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț

14:00, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocații celor doi, potrivit Click!.

Cum a reacționat Anamaria Prodan cand a descoperit o poza cu ea și Laurențiu Reghecampf. Imaginea cu fostul soț, ascunsa in cutie

15:01, 04.03.2024 - Anamaria Prodan a avut parte de o surpriza totala atunci cand a a deschis o cutie in care nu știa ce se afla. Cum a reacționat cand a descoperit o poza de familie in care aparea alaturi de Laurențiu Reghecampf.

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion dupa ghinion! Cei doi soți se confrunta cu probleme in instanța

23:45, 24.02.2024 - Georgiana Lobonț și soțul ei au ghinion dupa ghinion in instanța. Ci doi soți trec prin momente delicate dupa ce au platit o suma importanta de bani pentru achiziționarea unei locuințe in Dubai. Ce au hotarat magistrații.

Prodanca. Punct si de la capat. Imagini fabuloase din casa de lux a Anamariei Prodan! Vedeta a renovat, iar fotografiile cu Laurențiu Reghecampf au disparut: ”A ramas doar ce trebuie” / VIDEO

21:55, 03.02.2024 - Prodanca. Punct si de la capat. Anamaria Prodan i-a primit pe telespectatori in interiorul casei sale de lux. Dupa desparțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara a renovat totul, iar zecile de fotografii cu fostul ei soț au disparut! Vedeta a avut nevoie de o schimbare radicala și a trecut la fapte!

Anamaria Prodan, ipostaze tandre alaturi de iubitul ei! Impresara, imagine incendiara cu Ronald Gavril / FOTO

17:06, 03.02.2024 - Anamaria Prodan este mai fericita ca niciodata alaturi de Ronald Gavril! DUpa luni in care a ținut secreta povestea ei de iubire, acum vedeta se afișeaza din ce in ce mai des alaturi de iubitul ei. Fanii ei au fost surprinși, astazi, cu o imagine incendiara cu cei doi. Anamaria Prodan s-a afișat in…


Ce parere ai despre aceasta stire?