Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan, condiții stricte pentru cel mai nou antrenor cu care a semnat: „Să nu-l văd cu femei ușoare și să nu facă beții”

Publicat:

(47 de ani) a dezvaluit ce discuție a avut cu (40 de ani) dupa ce a antrenorul a semnat cu ea. „L-am semnat ultima oara pe , care e atat de dedicat si de serios. E exact cum visez eu un antrenor! Sa nu-mi apara prin ziare cu nimic!  Vreau sa nu-l vad beat pe undeva, sa nu-mi apara cu femei usoare și sa nu faca betii si chefuri cu jucatorii, ca sa-l vada jucatorii beat. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taierile „la ras” vor fi interzise. Condiții stricte pentru proprietarii de paduri

09:05, 22.03.2024 - Taierile „la ras” vor fi interzise. Condiții stricte pentru proprietarii de paduri Guvernul a aprobat Legea Codului silvic, care stabilește obligații stricte pentru proprietarii de paduri, precum și o serie de masuri in cazul in care nu sunt respectate prevederile actului normativ. Astfel, potrivit…

Gaiul impune condiții stricte pentru construirea blocurilor intre case

15:35, 05.03.2024 - Sensuri giratorii pe banii investitorilor, redimensionarea canalizarii pentru toata zona și construcții cu cel mult doua niveluri intre case, sunt cateva dintre cererile Asociațiai Gai – Cartierul Nostru.

Funeraliile opozantului rus Aleksei Navalnii, desfașurate in condiții stricte de securitate. Rușii s-au adunat pentru a participa la ceremonia de ramas bun.

12:45, 01.03.2024 - O multime de rusi s-a adunat in fata bisericii din Moscova, unde vineri va avea loc ceremonia de ramas bun dedicata liderului opozitiei, Aleksei Navalnii, care a murit in urma cu doua saptamani intr-o inchisoare din Arctica, in circumstante neclare.

Banii orfanilor, risipiți de trezorier pe femei ușoare. Scandalul care a zguduit Aradul la 1898

22:01, 29.02.2024 - O istorie veche din Arad arata ca moravurile indoielnice ale mai-marilor au existat dintotdeauna. La 1898, un scandal monstru zguduia orașul: Krivany Janos, casier al fondurilor orfanilor din Arad la anul 1898, irosise banii copiilor pe prostituate.

Anamaria Prodan, reacție dura dupa transferurile lui Draușin și Moldovan: „Degeaba ai in CV o echipa mare daca tu nici macar la dușuri nu intri cu jucatorii”

13:25, 15.02.2024 - Impresarul Anamaria Prodan a avut un discurs dur in ceea ce privește transferurile lui Radu Dragușin (22 de ani) și Horațiu Moldovan (26 de ani).  Cei doi internaționali romani au fost in aceasta iarna protagoniștii a doua transferuri spectaculoase. Radu a fost cumparat de Tottenham de la Genoa pentru…

Marcel Ciolacu despre acordul semnat cu protestatarii de la Afumați: "Reprezinta angajamentul de a apara interesele acestor sectoare vitale ale economiei"

16:05, 03.02.2024 -  "Am ascultat cu atenție preocuparile și necazurile acestor oameni și am luat deja decizii in mai multe ședințe de Guvern care sa rezolve o parte dintre probleme. Astazi (vineri - N.R.) am reușit sa ajungem la o ințelegere care reflecta interesul nostru concret in a continua sa gasim soluții pentru…

Marcel Ciolacu despre acordul semnat cu protestatarii de la Afumați: "Reprezinta angajamentul de a apara interesele acestor sectoare vitale ale economiei"

20:05, 02.02.2024 -  "Am ascultat cu atenție preocuparile și necazurile acestor oameni și am luat deja decizii in mai multe ședințe de Guvern care sa rezolve o parte dintre probleme. Astazi (vineri - N.R.) am reușit sa ajungem la o ințelegere care reflecta interesul nostru concret in a continua sa gasim soluții pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?