Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa gurilor rele! "Voi care v-aţi ghidat toată viaţa.."

Publicat:

este una dintre cele mai extravagante aparitii din lumea mondena. Vedeta se bucura de o viata ca-n povesti si stie cum sa se faca placuta de fiecare data. Putini sunt cei care stiu faptul ca blondina este o fire sincera si directa si nu ezita niciodata sa spuna lucrurilor pe nume! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Xtra Night Show. Cat de scumpa este viața in Las Vegas, pentru Anamaria Prodan. Impresara platește o factura la curent de peste 1.000 dolari: ”Este o zona exclusivista” / VIDEO

23:10, 15.03.2024 - Anamaria Prodan a dezvaluit cat de mulți bani cheltuie lunar pentru a locui in Statele Unite ale Americii. Vedeta deține o vila imensa in Las Vegas, iar eforturile financiare pe care le face nu sunt deloc mici. Iata de ce platește o factura la curent de peste 1.000 de dolari!

Vedeta care se va ocupa de funeraliile Mioarei Roman. Cand va fi inmormantata mama Oanei și a Catincai

14:41, 23.02.2024 - Mioara Roman s-a stins din viața vineri, 23 februarie 2024, la varsta de 83 de ani. Mama Oanei Roman avea mai multe probleme de sanatate, suferind un stop cardio-respirator. Din pacate, medicii nu au mai putut sa o salveze. Cine se va ocupa de inmormantarea Mioarei Roman Mioara Roman a incetat din viața…

Ce a raspuns Laurențiu Reghecampf Jr., cand a fost intrebat daca ii este dor de tatal sau. Fiul Anamariei Prodan a ascuns rama cu poza lui: ”Nu putem sa ne...”

10:55, 08.02.2024 - Desparțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a produs schimbari uriașe in viața fiului lor, iar Laurențiu Reghecampf Jr. a fost nevoit sa se adapteze la tot ce s-a intamplat in viața familiei sale. Bebe a dezvaluit cat de dor de ii este de tatal sau.

Anamaria Prodan, cu ochii in lacrimi cand a vorbit despre Laurențiu Reghemcapf: „Știam de aventura lui. Ma credeți tampita?”

14:00, 05.02.2024 - Anamaria Prodan a incercat pana in ultima clipa sa ii mențina o imagine buna lui Laurențiu Reghecampf, insa dupa divorț, impresara a spus tot ce avea pe suflet. Vedeta a marturisit, cu lacrimi in ochi, ca a știut mereu despre aventura soțului ei.Anamaria Prodan a revenit pe micul ecran cu reality show-ul…


Ce parere ai despre aceasta stire?