Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ DEZASTRUL produs de restricții în industria hotelieră: PIERDERI RECORD și pregătiri de faliment

Publicat:

Urmatoarele sase luni vor fi dramatice pentru industria ospitalitații, in condițiile in care pierderile induse de criza sanitara și economica se ridica la 3 miliarde de euro, a declarat la conferința de presa de luni , presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania.

spune ca multi operatori economici din acest sector au fost nevoiti sa trimita angajati in somaj, iar numarul falimentelor din aceasta industrie va creste considerabil in perioada urmatoare.

Citește și: PROTEST la Timișoara: piețarii din Iosefin au ieșit in strada NEMULȚUMIȚI de inchiderea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

ANALIZA XTB Claudiu Cazacu: Apetitul pentru calatorii, mai ridicat decat inflația. Turismul european continua ascensiunea de dupa pandemie

15:50, 12.04.2024 - Trendurile arata ca, in ciuda majorarilor de preț și a provocarilor din industria aviatica, și in 2024 industria turismului va beneficia de profit in urma vacanțelor rezervate, arata intr-o analiza, Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania, companie de tranzacționare și investiții…

'Dependența de butoane' este boala naționala: Viciul care fura prezentul și interzice viitorul (Analiza)

18:45, 10.04.2024 - Industria jocurilor de noroc a suferit prima mare infrangere in Romania. Deputații au adoptat ieri, cu 243 de voturi pentru și 4 abțineri, proiectul de lege caruia i s-au adus patru amendamente prin care au fost inasprite regulile privind locurile in care se desfașoara jocuri de noroc.

Lista completa a localitaților din Romania care vor mai avea pacanele: Zeci de orașe importante raman fara jocuri de noroc (Analiza)

19:11, 09.04.2024 - Camera Deputaților a adoptat, marți, o lege care prevede ca salile de jocuri de noroc din localitațile care au sub 15.000 de locuitori vor fi inchise. „Industria jocurilor de noroc, industria pacanelelor, va suferi prima mare infrangere in Parlamentul Romaniei”, spune Alfred Simonis, relateaza Mediafax.

Un lac din Romania a secat din cauza caldurii record. Imagini filmate din drona arata dezastrul din zona (VIDEO)

10:25, 04.04.2024 - Imagini filmate din drona in județul Olt arata dezastrul provocat de temperaturile excesive: un lac a ramas fara apa și peștii au murit din cauza lipsei de oxigen. De altfel, luna martie a adus temperaturi record. A fost mult prea cald fața de normalul perioadei pentru a zecea luna la rand.

Cum va arata 2024 pentru industria IT din Romania. ANALIZA

12:50, 28.03.2024 - Anul 2024 se anunța a fi caracterizat atat de oportunitați, cat și de provocari pentru sectorul IT din Romania, prin prisma atat a incertitudinilor macroeconomice și geopolitice, cat și din perspectiva situației interne, caracterizate de anul electoral in curs, se arata intr-o analiza publicata de compania…

Ancheta exploziva: Vasile Dancu primește 143.000 de euro pentru „monitorizarea culturala” a proiectului „Timișoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023”

21:50, 13.02.2024 - Ancheta publicata de cotidianul clujean dezvaluie un contract controversat caștigat de catre Vasile Dancu. Suma de 143.000 de euro a fost obținuta prin intermediul casei de sondaje IRES, controlata de catre influentul lider al social democraților, pentru o așa-numita „monitorizare culturala”.Ancheta…

Influența Romaniei in UE, in joc la urmatoarele alegeri europarlamentare. Rolul delegațiilor politice puternice | ANALIZA

21:10, 11.02.2024 - Trimiterea in noul Parlament European a unui numar mare de eurodeputați din principalele familii politice europene este un element care va cantari foarte mult in influența pe care Romania o va avea in urmatorii ani la nivelul UE.


Ce parere ai despre aceasta stire?