Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiștii explică de ce acordul comercial SUA-China nu va opri războiul comercial mondial

Publicat:

au semnat miercuri un acord comercial parțial cu China, dar reducerea conflictului și a incertitudinilor nu inseamna ca economia globala nu va mai avea de suferit in acest an, anunța MEDIAFAX.

Tensiunile dintre cele doua mari economii ale lumii sunt susceptibile sa persiste in 2020, in condițiile in care Beijingul și Washingtonul vor intra intr-o a doua runda de discuții comerciale, care vor fi mai dificile decat „faza 1” care a culminat cu semnarea de la Washington.

Citește și: SHOW la ICCJ! a venit sa iși ceara reabilitarea: 'Daca desființeaza SIIJ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

SUA avertizeaza China ca va trebui sa dea socoteala daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina

08:56, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de Externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP, potrivit…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Lavrov dezvaluie care este „cel mai rezonabil” plan de pace in Ucraina și catalogheaza inițiativa lui Zelenski drept „un meniu din care poti alege ce vrei”

20:10, 04.04.2024 - Șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, a apreciat joi, 4 aprilie, ca planul de pace in Ucraina propus de China este cel mai rezonabil de pana acum, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.Beijingul a prezentat in urma cu un an un document cu 12 puncte pentru rezolvarea conflictului ucrainean, care propune…

Antony Blinken cere ajutorul comunitații internaționale contra fentanilului, drogul care face ravagii in SUA

15:56, 16.03.2024 - Șeful diplomației americane Antony Blinken a cerut vineri, la Viena,  reunirea comunitații internaționale in lupta impotriva fentanilului, un drog sintetic care face ravagii in special in Statele Unite, in cadrul unei conferințe ONU privind drogurile. Șeful diplomației americane, in mesajul  transmis…

Rusia este pe cale sa preia avantajul pe frontul din Ucraina, avertizeaza spionajul militar norvegian

16:11, 12.02.2024 - Moscova este pe cale sa se impuna in razboiul din Ucraina, a avertizat luni, 12 februarie, seful serviciului militar de informatii norvegian, invocand rezerva mai mare de efective a armatei ruse, capacitatea complexului militar-industrial rus de a produce mari cantitati de arme si munitii și sprijinul…


Ce parere ai despre aceasta stire?