Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Maria Calița, revine iUmor! Despre rate, vacanțe și sex: „Țipă ea, țipă și tu! E porn hub live, fă-i concurență! Du-te peste ea, nu știi ce are acolo!”

Publicat:

Ana Maria Calița a revenit in platou la ,,iUmor''  cu o veste extraordinara despre toți oamenii care au credite la banca: ,,Vreau sa va anunț ca banca nu te lasa sa mori. Banca vine dupa tine, oriunde te-ai duce!’’

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cannavaro revine in Serie A

16:20, 23.04.2024 - Fabio Cannavaro va debuta pe banca unei echipe din Serie A. Este considerat unul dintre cei mai buni fundași din toate timpurile și o legenda a fotbalului italian, iar acum este așteptat sa faca performanța pentru Italia și de pe banca. Ca jucator, Cannavaro a caștigat trofee europene cu Parma, de doua…

Ce parere are Elena Marin, concurenta de la Survivor Al Stars, despre Andreea Marin. Cele doua au lucrat impreuna. „Niciodata nu se ține cont de asta”

17:50, 22.04.2024 - Elena Marin, fosta concurenta de la Survivor All Stars, a dezvaluit in ce a investit banii caștigati la show-ul de la Pro Tv și a vorbit despre primul ei job in televiziune. Elena a facut parte din trupa de balet a emisiunii Surprize, surprize, iar in fiecare an intreaga echipa se reunește, iar la intalnire…

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

E gata: Mircea Lucescu s-a ințeles cu noul club și revine pe banca tehnica

07:35, 15.04.2024 - Mircea Lucescu este liber de contract inca din noiembrie 2023, atunci cand a plecat de la Dinamo Kiev, formație pe care a pregatit-o in 118 partide. Totuși, cel mai titrat antrenor din istoria Romaniei este gata sa revina pe banca tehnica a unei formații, scrie digisport.ro .

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20:00, pe Antena 1

13:50, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia, sezonul 16.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Otto Addo revine pe banca nationalei Ghanei

20:25, 15.03.2024 - Tehnicianul germano-ghanez Otto Addo va fi, din vara, selectionerul nationalei Ghanei, dar pana atunci el va indeplini o functie de interimar, urmand sa lucreze si pentru echipa sa de club, Borussia Dortmund, care a anuntat acest lucru vineri, pe site-ul propriu, potrivit news.ro. Otto Addo a condus…

Paul Szabo revine la iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20:00. Delia: „Ești o comoara!”

11:25, 15.03.2024 - Duminica, de la 20:00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?