Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Americanii s-au făcut de râs: Au pierdut contactul cu dronele lor în timpul atacului iranian cu rachete

Publicat:

La putin timp dupa atacul iranian cu rachete asupra unei baze militare irakiene unde se aflau trupe americane, acestea din urma au pierdut orice contact cu sistemul lor de supraveghere aeriana, ultrasofisticat si foarte costisitor, scrie miercuri .

Pe 8 ianuarie, ca represalii pentru raidul american in care a fost ucis la Bagdad generalul , Iranul a lansat 22 de rachete balistice asupra bazei aeriene Ain al-Assad, in vestul Irakului, fara a face victime, informeaza agerpres.ro.

Citește și: Decizie bomba! ar putea fi eliberat

Majoritatea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul iranian de externe minimalizeaza atacul imputat Israelului

14:55, 20.04.2024 - Ministrul iranian de externe Hossein Amir-Abdollahian a minimalizat atacul imputat Israelului si care a lovit vineri centrul Iranului, comparandu-l cu o joaca de copii si adaugand ca nu vor exista represalii iraniene cel putin daca nu ii sunt vizate "interesele", relateaza sambata France Presse, potrivit…

Netanyahu avertizeaza ca nimeni din exterior nu-i va putea impune ce decizie sa ia dupa atacul iranian

19:56, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat miercuri ca nimeni din randul partenerilor sai externi nu-i va putea impune ce decizie sa ia cu privire la raspunsul Israelului in urma atacului cu drone si rachete, pe care Iranul l-a efectuat sambata noaptea ca represalii dupa un

Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone

09:25, 16.04.2024 - Cabinetul de razboi israelian ar fi luat decizia de a ataca „in mod clar și cu forța” Iranul in replica la atacul cu rachete și... The post Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Patru avioane decolate de la baza Kogalniceanu au ajutat Israelul sa faca fața atacului Iranian

12:05, 15.04.2024 - Patru dintre cele șase aeronave Eurofighter Typhoon britanice detașate la baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu pentru misiuni de poliție aeriana, au fost redislocate in weekend aproape de zona de conflict, dupa ce Iranul a atacat Israelul.

Iranul a atacat Israelul cu sute de drone și rachete. Peste 300 de drone au fost lansate.

09:10, 14.04.2024 - Iranul a lansat sambata noaptea un atac major „fara precedent” asupra Israelului, lansand peste 300 de drone, rachete de croaziera și rachete balistice. Aproape toate proiectilele care au vizat Israelul au fost doborate.

Iranul a devenit o putere globala a dronelor și este mai aproape ca niciodata sa obțina arme nucleare

13:35, 11.04.2024 - Dronele iraniene și copiile lor apar pe campurile de lupta din Ucraina pana in Sudan, ceea ce face ca republica islamica sa se remarce in razboiul global cu UAV-uri și sa ridice ingrijorari cu privire la creșterea instabilitații militare in intreaga lume.

Atacul din Siria. Iranul da vina pe Statele Unite

09:55, 02.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a declarat marti ca a transmis Statelor Unite un mesaj in care le face raspunzatoare, in calitate de principal aliat al Israelului, pentru atacul care a distrus consulatul iranian la Damasc si in care au murit sapte membri ai Garzii Revolutionare,…

Majoritatea germanilor sunt impotriva livrarii de rachete de croaziera Taurus catre Ucraina SONDAJ

09:50, 06.03.2024 - Cei mai mulți cetateni germani (marea majoritate) sustin decizia cancelarului Olaf Scholz de a nu furniza Ucrainei rachete de croaziera Taurus cu raza lunga de actiune, potrivit unui nou sondaj publicat miercuri si realizat de institutul YouGov pentru dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?