Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

America fierbe. Polițiști atacați, proteste masive și ceremonii de comemorare a lui George Floyd

Publicat:

Un milion de dolari este cautiunea stabilita pentru fiecare dintre cei trei politisti acuzati de complicitate la uciderea lui . Acestia au aparut joi in fata unui judecator. Niciunul dintre cei trei nu au spus cum pledeaza fata de acuzatiile aduse.

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Haos in Georgia: proteste masive și confruntari in parlament pe tema agenților straini - VIDEO

03:50, 16.04.2024 - Mii de georgieni au protestat luni, iar parlamentarii s-au luat la bataie in timp ce deputatii partidului de guvernamant au dat unda verde pentru dezbaterea unui proiect controversat de lege referitor la "agentii straini", criticat ca fiind de inspiratie rusa, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Politisti atacati cu securea. Focuri de arma pentru calmarea unui barbat care-si batea tatal

18:55, 01.04.2024 - Un caz de violenta in familie, care a avut loc in judetul Neamt, s-a soldat cu arestarea preventiva a unui individ agresiv. Pentru calmarea acestuia a fost necesara si interventia mascatilor.

Apel la proteste masive in Rusia, in ultima zi a alegerilor prezidențiale ale lui Vladimir Putin

10:25, 17.03.2024 - Criticii lui Vladimir Putin și ai regimului sau de la Kremlin au lansat un apel la proteste masive la secțiile de votare din Rusia, duminica, in cea de-a treia și ultima zi a alegerilor prezidențiale care, in mod garantat, vor consolida regimul sau dur, scrie The Guardian.

Polițiștii anunța proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amanari, inghețari și minciuni!”

11:21, 14.03.2024 - Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

Traian Basescu, despre amenințarile nucleare facute de Putin: 'Sa nu ne bagam unde nu ne fierbe oala'

22:15, 05.03.2024 - Fostul președinte Traian Basescu a declarat marți seara, la Digi24, intrebat despre amenințarile nucleare facute de Putin, ca nu crede ca acesta ia in calcul utilizarea armei nucleare „acum”. „Nu are niciun motiv sa utilizeze arma nucleara. Eu aș vrea sa fim extrem de echilibrați și parca aș spune:…

Inca o banca europeana anunța concedieri masive

10:15, 23.01.2024 - Inca o banca europeana intra in valul de concedieri masive, anunțand planuri de desființare a unui numar semnificativ de locuri de munca. Societe Generale, a treia cea mai mare banca listata la bursa din Franța, intenționeaza sa faca concedieri masive pe piața sa de origine, ca parte a eforturilor de…

Olaf Scholz promite agricultorilor sa le faca viața mai ușoara, dupa saptamani de proteste masive

15:51, 22.01.2024 - ​Cancelarul german Olaf Scholz le-a promis luni agricultorilor ca le va face viața mai ușoara prin reducerea birocrației pentru acest sector care a organizat proteste masive in ultimele saptamani, relateaza AFP și Agerpres.

S-a reluat traficul in Vama Siret, dupa o saptamana de proteste ale transportatorilor. „I-au luat ca din oala, pe-nserat!! Un fluviu de jandarmi si politiști“

09:01, 20.01.2024 - Jandarmeria Romana a anunțat sambata dimineața ca traficul in Vama Siret a fost reluat, dupa mai multe zile de blocaj, Un numar mare de camioane așteapta sa intre și sa iasa din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?