Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amazon Alexa va putea imita orice voce, chiar şi cea a unui membru decedat al familiei

Publicat:

Amazon a anuntat saptamana aceasta, in timpul conferintei sale anuale re:MARS, care se concentreaza pe inovatia in domeniul inteligentei artificiale, ca lucreaza la o actualizare a sistemului Alexa care ar permite tehnologiei sa imite orice voce, chiar si pe cea a unui membru decedat al familiei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi controverse starnite de inteligența artificiala: podcastul care il imita pe umoristul George Carlin, decedat in 2008, a fost retras

00:25, 05.04.2024 - Un podcast controversat care folosea inteligența artificiala pentru a-l imita pe umoristul american George Carlin, decedat in 2008, a fost fost retras de pe platforme dupa un acord stabilit pe cale amiabila cu moștenitorii, potrivit AFP.

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de traficanți de droguri: sa nu se mai intoarca pentru ca vom ucide un membru al familiei

23:35, 25.03.2024 - Atacantul argentinian Angel Di Maria a fost amenințat luni, la casa familiei sale de la periferia orașului Rosario, a anunțat presa locala, pe fondul unui val de violențe legate de droguri in orașul din care provine și Lionel Messi.

Vladuța Lupau este in doliu. Artista a pierdut un membru drag al familiei. Ce imagine emoționanta a publicat in mediul online

14:46, 03.03.2024 - Vladuța Lupau trece prin momente grele de cand a aflat ca un membru drag al familiei sale s-a stins din viața. Artista a dat vestea trista pe rețelele sociale, publicand o imagine de-a dreptul emoționanta.

A decedat cel mai longeviv barbat din comuna Frata

08:40, 01.03.2024 - Cel mai batran om din comuna Frata a decedat la varsta de 99 de ani. Reprezentanții Primariei Frata transmit condoleanțe familiei. In știa toata comuna pe Florea Naciu, cel mai longeviv barbat din Frata. 99 de ani, de povești de istorie! „A plecat la Domnul, FLOREA NACIU, cel mai longeviv barbat din…

A murit Jacob Rothschild, membru al familiei de bancheri. A avut 87 de ani

11:15, 27.02.2024 - Vlastarul celebrei familii de bancheri, Lordul Jacob Rothschild, a incetat din viața la varsta de 87 de ani. El a parasit banca familiei pentru a-și... The post A murit Jacob Rothschild, membru al familiei de bancheri. A avut 87 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tilvar: „Felicit compania Rheinmetall pentru decizia de a deveni membru al familiei industriei de aparare din Romania”

12:56, 17.02.2024 - O industrie nationala de aparare puternica va consolida pozitia Romaniei pe plan regional si international, a declarat ministrul Apararii, Angel Tilvar, care s-a intalnit, in marja Conferintei de Securitate de la Munchen, cu Armin Papperger, CEO-ul companiei germane Rheinmetall AG.

Uciderea lui Jam Master Jay. Fondatorul Run-DMC a murit in studioul sau, executat de un membru al familiei

16:11, 30.01.2024 - Jam Master Jay, unul dintre fondatorii grupului hip-hop Run-DMC, ar fi fost ucis in 2002 de finul lui, fiind vorba de o razbunare a celui din urma pentru ca fusese eliminat dintr-o tranzacție de droguri, informeaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?