Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amanta lui Reghecampf a răbufnit. Nu a mai putut suporta: “Voi face demersurile legale pentru a-mi apăra onoarea”

Publicat:

Femeia cu care se iubește Laurențiu Reghecampf a rabufnit in urma celor aparute in mediul online. Iubita antrenorului a fost harțuita pe rețelele de socializare. Iubita lui Laurențiu Reghecampf, harțuita in social-media Iubita lui Laurențiu Reghecampf este harțuita in mediul online. Femeia a susținut ca peste noapte a gasit nenumarate conturi de Instagram și Facebook […] The post Amanta lui Reghecampf a rabufnit. Nu a mai putut suporta: “Voi face demersurile legale pentru a-mi apara onoarea” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marilu Dobrescu dezvaluie procedura secreta. Cum s-a chinuit ani de zile!

10:10, 22.04.2024 - Marilu Dobrescu dezvaluie procedura secreta. Cum s-a chinuit ani de zile! Marilu Dobrescu se bucura de succes in mediul online. Doar pe Instagram, comunitatea ei a depașit jumatate de milion de urmaritori. In ultimele luni, ea a tot vorbit in mediul online despre o procedura secreta. Fanii s-au intrebat…

MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet

14:35, 06.04.2024 - Platformele de social media sunt in creștere rapida in Romania, cu Facebook, Instagram și TikTok avand un impact semnificativ. The post MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet first appeared on Informatia Zilei .

Cum s-a pozat Laurențiu Reghecampf alaturi de fiul sau cel mare, Luca Reghecampf. Ce a publicat in mediul online

16:20, 23.03.2024 - Laurențiu Reghecampf a publicat in mediul online o imagine induioșatoare in care apare alaturi de fiul sau cel mare, Luca. Tanarul seamana foarte bine cu tatal sau. Iata ce mesaj i-a transmis antrenorul de fotbal.

Meta propune o scadere semnificativa a prețului pentru abonamentele la Facebook și Instagram

14:50, 19.03.2024 - Meta propune o scadere semnificativa a prețului pentru abonamentele la Facebook și Instagram in incercarea de a liniști ingrijorarile tot mai mari ale avocaților pentru protecția vieții private și ale organismelor de reglementare. Reducerea de preț propusa, de la 9,99 euro la 5,99 euro pe luna pentru…

Cu cat iși vinde Bianca Dragușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a facut in mediul online

17:01, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul de lux din Dubai pe care l-a cumparat in urma cu aproximativ doi ani. Diva a publicat anunțul pe contul sau de Instagram, dezvaluind suma pe care trebuie sa o achite viitorul proprietar.

Iuliana Tudor revine la TVR 1 cu o noua emisiune. Cand va putea fi urmarita: „Este un proiect de suflet, ce ofera exclusivități”

10:25, 29.02.2024 - Iuliana Tudor prezinta emisiunea „Cu ai mei!”, un podcast cu vedete din lumea folclorului se vede online si la TVR Folclor și la TVR 1. Cantareața Matilda Pascal Cojocarița și maestrul Ștefan Cigu, alaturi de cei doi copii ai lor, sunt primii invitați. De astazi, 29 februarie, Iuliana Tudor lanseaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?